Kinél, hogy volt szülés után egyszerre tudtátok szopiztatni a babátok?
Sürgősségi császárom volt, aranyóra alatt a szülésznő segített mellre tenni a kisfiam. Viszont onnantól kb 60 óráig nem volt nálam, sajnos nem volt vele minden rendben így kapott tápszert. Nekem szülés után 48 órával lövellt be a tejem és fejtem neki még napokig hogy azt kapja tápszer helyett (nem szopizhatott mert plusz szénhidrátot kellett tenni a tejbe a rossz cukra miatt).
6. Napon kezdtük el a szopit és sajnos 4 hétig tartott hogy nem bírt eleget szopizni és cumisüvegből is kapott. Utána már csak cici volt egészen 11 hónapos koráig, amikor egyik napról a másikra úgy döntött, hogy nem kér többet.
Első vagyok... Nem kötekedtem, kérdeztem, mivel értelmetlen a kérdésed..
Gondoltam jön majd a válasz :igen, átírta, bocsi, vagy nem, kihagytam egy szót és ikrekrol kérdeztem (miért ne, ha átírt egy egy szót akár ki is hagyhatott egyet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!