Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél, hogy volt szülés után...

Kinél, hogy volt szülés után egyszerre tudtátok szopiztatni a babátok?

Figyelt kérdés
Főként első szülésnél.Tapasztalatok?
2020. febr. 5. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Császáros voltam, kínlódás volt. Nem indult be a tej, hiába tettem sokszor mellre. Lusta is volt szopni a babám, pedig segítettek a csecsemős nővérek mindenben. Bimbóvédővel sem ment. Fejtem, de nagyon kevés jött, tejszaporítót ittam, és azzal is csak 1-2 korty jött fél óra alatt. Rengeteget sírtam, próbálkoztam, nem akartam feladni de végül feladtam. Tápszeres lett a babám, és elégedett, szépen gyarapszik, én pedig igyekszem elfelejteni a szoptatásról szőtt álmomból lett horrort.
2020. febr. 5. 21:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. febr. 5. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősségi császárom volt, aranyóra alatt a szülésznő segített mellre tenni a kisfiam. Viszont onnantól kb 60 óráig nem volt nálam, sajnos nem volt vele minden rendben így kapott tápszert. Nekem szülés után 48 órával lövellt be a tejem és fejtem neki még napokig hogy azt kapja tápszer helyett (nem szopizhatott mert plusz szénhidrátot kellett tenni a tejbe a rossz cukra miatt).

6. Napon kezdtük el a szopit és sajnos 4 hétig tartott hogy nem bírt eleget szopizni és cumisüvegből is kapott. Utána már csak cici volt egészen 11 hónapos koráig, amikor egyik napról a másikra úgy döntött, hogy nem kér többet.

2020. febr. 5. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Első vagyok... Nem kötekedtem, kérdeztem, mivel értelmetlen a kérdésed..

Gondoltam jön majd a válasz :igen, átírta, bocsi, vagy nem, kihagytam egy szót és ikrekrol kérdeztem (miért ne, ha átírt egy egy szót akár ki is hagyhatott egyet...)

2020. febr. 6. 04:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Mindenki értette és tudott válaszolni a kérdésemre,sajnálom ha Te nem egyetlen szó miatt..
2020. febr. 6. 06:19
 16/16 A kérdező kommentje:
14es köszönöm szépen,hogy írtál!
2020. febr. 6. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!