Az emberek miért gratulálnak ha valaki elmodja hogy terhes?
Figyelt kérdés
Egy gyereket összehozni nem nagy dolog,sem nőnek se férfinek,mégis hatalmas gratulációk övezik.Még hogy szülésnél gratulálnak az oké,mert az nagy dolog,de igaz hogy ha egyszer megfogant egy gyerek,akkor meg is fog születni...2021. márc. 7. 21:40
11/14 anonim válasza:
Nem azzal van baj, hogy kérdez, hanem az alatta lévő, lenéző, lekezelő szöveggel. Ebből lejön, hogy nem egy kérdést tett fel, ami alatt eszmecserét vár, hanem direkt provokálja a válaszadókat.
12/14 anonim válasza:
"Egy gyereket összehozni nem nagy dolog"
Örülj neki, hogy neked nem...
13/14 anonim válasza:
Mi mást kellene mondani? A születésnapodra is szoktak gratulálni, pedig az sem nagy dolog, csak éltél egy évet. Nem is a te érdemed.
Ha valaki bejelenti, hogy terhes, akkor mit szándékszol neki mondani? Hogy kit érdekel? A család meg az ismerősök örülnek, te meg szimplán nem vagy tahó és gratulálsz. Nem olyan nehéz ezt kitalálni.
14/14 anonim válasza:
10es válaszoló vagyok. Érdekelne, vajon mi olyat írtam, amiért így le lettem pontozva? Nem vagytok kicsit szemetek? Én senkit nem sértegettem, de ez így elég szánalmas. Tök normális dolgokat írtam le, és akkor lehúzás? Na ezért ilyen az ország. Undorítóak az ilyen mocskok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!