Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Találtam egy ilyen statisztiká...

Találtam egy ilyen statisztikát a kórházról, ahol szülni szeretnék. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 3. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt nem találom reprezentativnak. (Kitöltők száma négy év alatt ennyi, de hányan szülnek egy évben ott?)

Másrészt számomra kevés fontos információt tartalmaz. Mármint nekem fontosabb hogy legyen pl PIC, VIP szoba, meg wc papír, semmint hogy stopperral merjem a borkontaktust.

Neked ezek kérdező fontos meroszamok?

2021. márc. 3. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Ha van vàlasztàsod, keresnek jobb helyet. Aranyòra kb. semmi, gàtmetszèsek arànya iszonyat magas. Csàszàrmetszès fogadott doki nèlkül viszont elfogadhato arànyù, ha nincs màs vàlasztasod, ès ìrasvan kiàllsz magadèrt akkor kibìrhato lehet a hely.
2021. márc. 3. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a statisztikát az Ablak a világra csinálta. Ő az egyetlen, aki ezekkel a kérdésekkel foglalkozik, ez az egyetlen létező statisztika a kórházak arányairől. A kitöltések önkéntesek voltak. Ennél több és hitelesebb infót nem fogsz találni a témáról, mert konkrétan nincs.

A számok egyébként nagyon hasonlóak a legtöbb kórházban, párat elolvasgattam én is. Ez alapján nem lehet döntést hozni egy kórházról

2021. márc. 3. 14:46
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
99 fő 4 ev alatt ? Ezt nem neveznem statisztikának.Finoman fogalmazva is nevetséges.
2021. márc. 3. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem szàzszor fontosabb az aranyóra a wc papìrnàl. Wc papìrt lehet otthonròl vinni, az aranyòra hiànya hosszù tàvù problèmàkat okozhat.

Kèrdező, ha talàlsz olyan kòrhàzat, aminek a mutatòi megfelelőbbek, ès elèg közel van, èn àtmennèk a helyedben.

2021. márc. 3. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Milyen hosszútávú problémákat okoz az aranyora hiánya?

Mert nekem nincsenek hosszútávú problémáim, és szerintem a legtöbb mai 30-asnak se. Vagy nem az aranyora miatt...

2021. márc. 3. 15:53
 7/14 A kérdező kommentje:
2 kórház van, mindkettő kb.40 percre. Próbálok a másikról is keresni valami hasonló infót. De mikor kell eldöntsem hogy hova megyek végül szülni? Vagy kb. mindegy nekik? Jön egy nő, megszül azt kész?
2021. márc. 3. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy van hogy csak a körzetesben szülhetsz nincs kívánságműsor? Vagyis mostmár hogy nem lehet dokit fogadni.
2021. márc. 3. 17:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de végülis mindegy is, mert a másikról meg azt találtam hogy 10-ből 8 császár 🤦🏽‍♀️ az másik megyében van, lehet nem is mehetnék oda. Jól megkavarták most ezt
2021. márc. 3. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha valahova besètàlsz megindult szülèssel, akkor nem fognak az utcàra dobni. Ha a màsik kórhàzban 10-ből 8 csàszar, akkor ez a jobb. Pròbàld meg előre kikerni a beleegyező nyilatkozatokat, ès csak azt ìrd alà, amit engednel, plusz ìrd rà, amit fontosnak tartasz, pl. enni, inni, szabdon mozoni szeretnèl. Kitolàskor ha nem akarsz feküdni, ha gàtmetszèsbe csak akkor egyezel bele, ha a gyerek szìvhangja leesik, ha kifehezetten ragaszkodsz a zavartalan aranyóràhoz ha a gyerek jòl van.
2021. márc. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!