Találtam egy ilyen statisztikát a kórházról, ahol szülni szeretnék. Mi a véleményetek róla?
Egyrészt nem találom reprezentativnak. (Kitöltők száma négy év alatt ennyi, de hányan szülnek egy évben ott?)
Másrészt számomra kevés fontos információt tartalmaz. Mármint nekem fontosabb hogy legyen pl PIC, VIP szoba, meg wc papír, semmint hogy stopperral merjem a borkontaktust.
Neked ezek kérdező fontos meroszamok?
Ezt a statisztikát az Ablak a világra csinálta. Ő az egyetlen, aki ezekkel a kérdésekkel foglalkozik, ez az egyetlen létező statisztika a kórházak arányairől. A kitöltések önkéntesek voltak. Ennél több és hitelesebb infót nem fogsz találni a témáról, mert konkrétan nincs.
A számok egyébként nagyon hasonlóak a legtöbb kórházban, párat elolvasgattam én is. Ez alapján nem lehet döntést hozni egy kórházról
Szerintem szàzszor fontosabb az aranyóra a wc papìrnàl. Wc papìrt lehet otthonròl vinni, az aranyòra hiànya hosszù tàvù problèmàkat okozhat.
Kèrdező, ha talàlsz olyan kòrhàzat, aminek a mutatòi megfelelőbbek, ès elèg közel van, èn àtmennèk a helyedben.
Milyen hosszútávú problémákat okoz az aranyora hiánya?
Mert nekem nincsenek hosszútávú problémáim, és szerintem a legtöbb mai 30-asnak se. Vagy nem az aranyora miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!