Beindulhat hirtelen valakinek a szulese annak ellenere, hogy csak 1 kicsit volt kinyilva a mehszaja es a baba feje sem volt teljesen beilleszkedve?
39 hetes pocis vagyok,es 1 picit ki vagyok nyilva,de meg a baba feje nincs teljesen beilleszkedve,de a dokim azt mondta h attol barmelyik percben megindulhat a szules...Ha jovo pentekre nem akar kibulyni akincsem,akkor vasarnap ugyeletes lesz es beinditja.
Kicsit aggodom,felek is nagyon,mivel elso szulesem lesz...nem is tudom h lenne jobb,ha maradna vagy ha mar jonne...
Tudja ő, mikor kell jönnie, hidd el:-)
És ne félj, beindulhat bármikor:-)
Beszélgess vele sokat, hogy tudja, várod.-)
Nekem is ugyanez van, épp ma töltöm a 39.hetet. Picit van csak kinyílva a méhszáj, és a hasam sem szállt le még teljesen. Alig van fájás, kevés keményedés.
Ennek ellenére azt mondta a doki, hogy bármikor beindulhat a szülés, ne izguljak.
Még van egy hét, ne izgulj!!! Lépcsőzz, sétálj, takaríts, málnalevelezz, szexeljetek, ilyesmi... Valami csak történik a napokban :)
A hasam nekem sincs annyira latvanyosan leszallva,viszont allandoan kemeny a hasam ,ha fekszem is akkor is...tegnap setaltam 1 oriasi nagyot de sehol semmi...jo lenne mar ha ketten lennenk;kulon... :o)
Koszi a valaszokat es sok sikert mindegyikonknek es konnyu szulest/babazast!
Koszike,nagyon aranyos vagy.
Szoritok mindkettonknek ,en is 12-re vagyok kiirva,de mar nagyon rosszul viselem...en is azzal biztatom magam,h 12. meg 1 jo het es 14.az is majdnem 10 nap,addig csak lesz valami....
Sok sikert nekunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!