Korai 23 évesen szülni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 14:39
1/24 anonim válasza:
Ha érett gondolkodású, normális értékrendű, akkor nem.
2/24 anonim válasza:
Szerintem igen. Számomra. Más meg az ötödiket szüli ilyenkor.
3/24 anonim válasza:
Nekem az lett volna. Tanultam még akkor.
4/24 anonim válasza:
Érett gondolkodású, normális értékrendű voltam, de én is tanultam még 23 évesen.
5/24 anonim válasza:
Nem korai, csak ne posztold ki folyamatosan facebookra mert már a f***kivan a kisbabák képeivel :D
6/24 DeMoR válasza:
Az élet helyzetedtől függ. Ha meg van hozzá a kellő érettséged, kellő egzisztenciád (akár segítséggel), akkor nem. ;)
7/24 anonim válasza:
Én 22 leszek, amikor szülni fogok. Tervezett baba volt, mellette még csinálom a levelező egyetemet, én úgy érzem, hogy már érett vagyok az anyaságra. De megértem és úgy látom, hogy nem ez az átlag.
8/24 anonim válasza:
Miért mások véleménye a mérvadó számodra?
9/24 anonim válasza:
Dehogy korai! Inkább az nem oké, hogy manapság 30 felett kezdik el, aztán csodálkoznak, hogy nem sikerül a baba, és mennek meddőségi centrumokba.
Legalább az első babát 30 alatt érdemes megszülni, és az utolsót sem ajánlatos 35 utánra tervezni.
10/24 anonim válasza:
Az attól függ, hogy ennyi idősen van-e olyan végzettséged, munkatapasztalatod és egzisztenciád, hogy ha magadra maradsz a gyerekekkel/gyerekekkel valami okból, akkor is el tudod majd őket normálisan tartani.
Mert ez a 23 évesek 95%-nak nem szokott meglenni. Aztán nehogy 5 év múlva te legyél egyike azoknak az anyáknak, akik itt mindennap írogatnak, hogy nem tudnak elválni a bunkóparaszt férjüktől meg honnan kérjenek segélyt, ha nem tudnak albérletben megélni gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!