Szerintetek 20 évesen nem korai szülni?
Figyelt kérdés
Nemreg lettem 20… most derult ki hogy babat varok,nem terveztuk de attol orultunk neki es a csalad is tamogat,elvetetesrol szo sem lehet,szerintetek nem korai? Vagy nem ciki? :/#Bababaaa
2018. okt. 6. 22:10
2/24 anonim válasza:
Általában az, de nem az életkor kérdése ez. Van, aki elég érett és egzisztencia is van már eme zsenge korban, ott nincs gond.
3/24 anonim válasza:
kinek hogy... én 20 évesen még úgymond sehol sem voltam, épp elkezdtem az egyetemet, stabil kapcsolat és munkaviszony sehol...
anyám ugyanekkor már házas volt, dolgozott, és nagyon várt rám...
4/24 Zoequeen válasza:
Én 19 eves vagyok majdnem 20 leszek amikot szülök , en is neha gondolol ilyenekre de ez normalis:))
6/24 anonim válasza:
Gondolom, nem a szülőkre akartok gyereket vállalni, hanem saját a egzisztenciátokra. Párod gondolom már a szakmájában dolgozik nem-kezdő pozícióban és te is, vagy aktívan tanulsz, van saját házatok/lakásotok vagy legalább egy jó albérlet, autó, pénzügyi és párkapcsolati stabilitás és legalább fél milliótok félretéve? Ha nem, akkor de korai.
Az érettség nem korfüggő, hogy megmondjam, vagytok-e elég érettek ahhoz kellene ismerjelek.
7/24 anonim válasza:
Egy gyerek sosem ciki.. ha valakinek is az akkor ő a ciki, mert még nagyon gyerekes.
Haha mekkora ördögi kör. :o
8/24 anonim válasza:
Nekem nem lenne korai, mivel tudom, hogy készen állok rá és ha készen állok rá akkor kit érdekel, hogy mások szerint korai?
10/24 anonim válasza:
Ha nincs én munkad,pénzes, kulonnlakasotok, sütőtök, akkor igen az! Gyermeket csinalni napuci anyuci nyakara, ciki. De nyugi, mert a mai vilagban mar inkabb mennek szamit, semmi sem ciki, csak az ami normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!