Császár közben titeket is hasba könyököltek?
Figyelt kérdés
Csak mert én nagyon megijedtem mikor ez történt. Pont a baba kivételekor az orvos a szegycsontomnál jó erősen "megnyomott". Akkor alig kaptam levegőt, utána is sokáig éreztem. Nem tudom emiatt-e, de azóta sokszor van hányingerem minden ok nélkül, pedig már 1 hónapja volt (nem vagyok terhes).2021. febr. 27. 20:01
2/14 anonim válasza:
A bordaim belilultak.Mondta közben hogy nagyon fent van a baba és azért.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom, nem láttam. Meg nem is éreztem. Amikor a babát kivették én a hangokra koncentráltam, hogy minden rendben legyen.
4/14 anonim válasza:
Igen, azt rendesen éreztem, baromi kellemetlen volt, kinyomta belőlem a levegőt is. Utána napokig fájt is, mintha úgy istenesen megütöttem volna.
5/14 anonim válasza:
Császárnál nem. Az első, természetes szülésemnél igen.
7/14 anonim válasza:
Igen, nálam is volt. Meglepődtem, de azért nem volt szörnyűséges. Nekem nagyon fent volt a kislányom, emiatt is lett császár. Gondolom ezzel a manőverrel nyomták le.
8/14 anonim válasza:
Rémlik valami ilyesmi, meg rángatás.
9/14 anonim válasza:
Császármetszésn nincs fájás. Valakinek bizony ki kell nyomni a gyereket, magától nem jön ki.
Szóval mindenkinél így történik, igen...
10/14 anonim válasza:
Nálam rangatas volt és akkor nem kaptam levegőt kB 20 mp-ig. Konyoklesre nem emlékszem 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!