Valóban igaz hogy a szüléstöl nem lesz valaki tág?
Akkor miért találták akkor az intim tornát,meg különböző dolgokat a hüvely eredeti visszaálitására?
A kinyúlt zokni példa az tudományosan elismert tény vagy az is kamu?
"Ha a házasságban nem müködik a szex mivel a pasi nem érez semmit mert annyira lötyög neki benne"
Ez inkább kvára fordítva van. Én nőként nem érzek semmit az elcseszett szülés miatt, a rosszul gyógyuló varratok, a rugalmatlanság miatt. A férjemnek nincs változás, még túl szűk is, én meg azt se érzem, hogy bent van.
Na erre varj gombot!
Egyébként nem minden férfi fasz, hogy kvázzon.
Kérdező, én császárral akartam, volt még számos más indikációja is. De csakazértis végigvitték rajtam a tipikus horrorprotokollt: beöntés, burokrepesztés, hanyatt fektetés, oxy maxra felcsavar, tolófájások nélküli irányított nyomatás, kikönyöklés, saját bevallásuk szerint is oltári nagy vágás, amit aztán szintén saját bevallásuk szerint nem tudtak összevarrni sem. Nyomorult balfácán hentesek. Sajnos vannak helyek, ahol akarhat az ember bármit, nekem pedig nem volt elegendő információm arról, hogy ez is egy olyan hely.
"Szerencsére" már a várandósság alatt egyedül maradtam, és ez azóta sem változott, nem véletlenül...
Én nem lettem tag, kb ugyanaz mint elotte. Csak éppen nem érzek nagyon semmit. Szóval a férjemnek jó nekem nem.
Pedig hudecsodas gatvedelmes oxi nélküli szulesem volt, normál méretű újszülött. Szóval nem, ez sem ov meg senkit.
Hogy képben vagy a lakóparkos örömlányokkal kapcsolatban. Hát hiába mindenki magából, meg az életéből indul ki.
Ha meg nő vagy, gratulálok a választásaidhoz, akik a farkukban hordják az eszüket. Ki kényszerített rá, hogy ilyennek szülj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!