Csajok ti is féltek a szüléstől?
Sziasztok!
3 hét múlva vagyok kiirva, de én egyre jobban rettegek mindentől. Mi van, ha a fájdalomtól szét orditom a kórházat is ? :D vagy bármi, katétertől, ágytáltól, repedéstől, kitolástól. Egyszóval mindentől. Ti hogy vagytok vele?
Vicc, nem is értem 😃remelem most jobb lett egy kicsit ezzel az élete
2#
Ne félj! Most még nem hiszed el, de ott minden átértékelődik. Meg tudod csinálni! Na meg bent nem marad. :)
Ami a fájdalmat illeti, nekem baromi alacsony a fájdalom küszöböm.. komolyan..nagyon.. de epidurális nélkül végig csináltam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen fasza csak vagyok, hanem ott, akkor, abban a pár órában tényleg egy teljesen más mentális állapotba kerültem. Biztos kierőszakolhattam volna az érzéstelenítést, de volt egy nagyon kedves szülésznő aki bátorított és végül nem kellett. Rossz élmény sem maradt bennem. Szóval természetes hogy félsz, izgulsz, aggódsz, de semmi okod rá! A végén ott lesz a kis csoda a karjaidban és csak ez számít! :)
Nem félek. Egyedül attól félek hogy nem engedik közben levenni a maszkot, amiben nem kapok levegőt.
Úgysem tudjuk megúszni, ki kell bírni, egyszer úgy is vége lesz 😊
32 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!