Van olyan, hogy első szülésnél teljes fájásgyengeség van, de másodiknál minden rendben megy?
Figyelt kérdés
Elfolyt rég a magzatvizem és több óra oxitocint kaptam. Létezhet, hogy másodjára fogja tudni a szervezetem végre, hogy mit kellene csinálnia? Ezen múlik, hogy vállaljuk-e a második babát, mert az első nagyon rossz élmény volt.2021. febr. 12. 22:31
1/2 anonim válasza:
Szia
Fiamnál burokrepesztés után nem erősödött, oxitól sem, doki azt mondta lebontja a szervezetem.
Lányomnál csak burokrepesztés volt, onnan magátol ment a dolog ott éreztem a tolófájást is. A kicsinél indított volt, oxival hát nem volt jó fájt mint a fene😁 és jöttek a fájások.
2/2 anonim válasza:
Persze hogy van. Az elsővel elfolyt a magzatvizem, de se fájás, se tágulás. Méhszájérlelő, oxytocin, minden volt. Végül azért csak beindultak a fájások, és 23 óra múlva meg is született. A másodikkal 5 percesekkel indult a buli és rá 3,5 órára meg is született. Mindketten természetes úton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!