Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 éve szültem, de még mindig...

1 éve szültem, de még mindig mindenem fáj. Az izületeim, hátam, nyakam, minden. Van még ezzel valaki így?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Öregszel. 😆

Viccel félre téve, 3 gyermekem van,és igen, baromira megviselte a szervezetem.

2021. febr. 6. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy sportolnod kéne valamit? A mozgás hiánya pont ilyen problémákat okoz. Nem lehet, hogy kicsit elkényelmesedtél a szülés óta?
2021. febr. 6. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Miota a kisebb megszületett csontkovácshoz járok. Nekem bevált. Egy kis úszás még jót tenne de sajnos most erre nincs lehetőség 😔
2021. febr. 6. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én. 28 éves vagyok, mindig sportoltam valamit hobbi szinten. Szülés óta minden ízületem meglazult, úgy ropogok mint egy csörgős zacskó... Én próbálok minden nap edzeni valamit, de a csípőm, térdeim teljesen szétmentek :(
2021. febr. 6. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nem fog megnyugtatni de ugyanezt érzem :( !

Online mozgás segít. Nekem a járvány miatt ritkábban van rá időm sajnos, mi nem fogadhatunk vendéget, így nincs fizikai segítségünk sajnos, egymást helyettesítve van szabadidőnk :( , várjuk a végét ennek a nehéz időszaknak! Egyetlen csodaszer a Picink mosolya, nevetése ♥️. Gyakran emelem én is még, ez sem könnyíti meg amit írsz. Ha meg tudjátok oldani hogy valaki rendszeresen átvegye egy órára néha,akkor addig mozogj otthon vagy menj kocogni ha jobb az idő! Magnézium,vitaminok is kicsit segíthetnek.

2021. febr. 6. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Szinten zenész. Kiderült hogy kezdődő sérv van a nyakamban a gerincemben a derék és háti szakaszon meszesedes. Most heti 3-5 gyógytorna van. Ezzel egész jó a helyzet.

Vizsgaltasd ki magad. Ha neked is pl sérv azt el kell kezdeni kezelni gyogytornaval.

2021. febr. 6. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Gerinctorna esetleg? Kezto alagut szindromam lett terhesseg alatt es miota emelgetem a babat, rosszabb. Az orvos muteni akar. Szoval jah, sajnos ez neha ezzel jar:(
2021. febr. 6. 12:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem sportoltam előtte, de akkor most nekiállok valami tornázgatni. A legjobban az ujjaim fájnak, megőrülök tőle :D
2021. febr. 6. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is mindenem fáj azóta, de nem tudtam h ez ettől lehet 😂🤔
2021. febr. 10. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
9 miért mit gondoltál? A hangyák hordtak össze a fájdalmat? 😂
2021. febr. 11. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!