1 éve szültem, de még mindig mindenem fáj. Az izületeim, hátam, nyakam, minden. Van még ezzel valaki így?
Öregszel. 😆
Viccel félre téve, 3 gyermekem van,és igen, baromira megviselte a szervezetem.
Szia! Nem fog megnyugtatni de ugyanezt érzem :( !
Online mozgás segít. Nekem a járvány miatt ritkábban van rá időm sajnos, mi nem fogadhatunk vendéget, így nincs fizikai segítségünk sajnos, egymást helyettesítve van szabadidőnk :( , várjuk a végét ennek a nehéz időszaknak! Egyetlen csodaszer a Picink mosolya, nevetése ♥️. Gyakran emelem én is még, ez sem könnyíti meg amit írsz. Ha meg tudjátok oldani hogy valaki rendszeresen átvegye egy órára néha,akkor addig mozogj otthon vagy menj kocogni ha jobb az idő! Magnézium,vitaminok is kicsit segíthetnek.
Szinten zenész. Kiderült hogy kezdődő sérv van a nyakamban a gerincemben a derék és háti szakaszon meszesedes. Most heti 3-5 gyógytorna van. Ezzel egész jó a helyzet.
Vizsgaltasd ki magad. Ha neked is pl sérv azt el kell kezdeni kezelni gyogytornaval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!