Kell még valamit pakolnom a kórházi táskába?
Sziasztok!
A védőnő majd csak 1.5 hét múlva adja a listát, amikor megyek hozzá. Én viszont 34+4 hetesen biztonságosabbnak érzem, ha be van pakolva az a táska... Rálesnétek, hogy kihagytam-e valamit? Úgy tudom, hogy a cumit+cumisüveget nem preferálják, ha szükséges a tápszer, akkor adnak ott inkább.
Nekem:
- Ruhafélék: 4 db hálóing + 1db szoptatós hálóing, köntös, 2db szoptatós melltartó, 5db bugyi, 5db zokni, ruha hazamenni
- Tisztálkodás: tusfürdő, fogkefe, fogkrém, domestosos törlőkendő a wc-hez, intim törlőkendő, 2 guriga wc papír, 3 kis zacskó zsepi, papucs, törülköző, kontaktlencse folyadék és tartó, szülés utáni betét, mellbimbó krém, melltartó betét, AloeFirst, dezodor, hajkefe
- Egyéb: elektromos mellszívó (ha kellene), mellbimbó védő, kés-villa-kanál, műanyag pohár, víz és szőlőcukor szülőszobára, telefontöltő, telefon, korábbi leletek, házassági anyakönyvi kivonat másolata, kiskönyv
Babának:
- hazahozós ruha
- Pelenka, popsitörlő, 3db textil pelenka
- Saját kis pokróc
Lehet nem láttam, de betétet írtad?
Egyébként teljesen jó a lista.
Én a wc ülőkére nem gondoltam papírt tenni, mivel úgyis lefertőtlenítem törlőkendővel és az a tapasztalatom a nyilvános mosdók alapján, hogy gyakran elcsúszkálnak ezek a papírok.
A szoptatós párnára gondoltam, de iszonyatosan sok helyet foglalna, gondoltam 48 órát csak kibírunk, ha meg hiányozna, akkor apuka felküldi a szobába.
Gátvédelemmel szeretnék szülni, de már rendeltem Aloe First-öt :)
Én ezeket tettem még be.
Kispárna
Cicanaci
Nedves wc papir (nekem nagyon jól jött előző szülésnél is)
Kézfertötlenítő
Maszkok
Mell törlö kendő (ezzel töröltem le a mellem szoptatás elött mert a csöpögö tej miatt rá ragadt a melltartó betétröl a szálak)
Sok sok kis üveges víz
Szoptatós tea (én a dm saját máskására esküszöm ami nem filteres)
Babának kis sapka kis kesztyű ( nálunk se kell ruha de ezeket kérik még)
Nasi illetve táplálobb étel (a szoptatástól mindig nagyon éhes voltam én vittem májkrémet tea vajat a büfében vettem hozzá pékárut de akár konzervet is rakhatsz be)
Én úgy készülök hogy több napra biztos ami biztos föleg igy hogy látogatni nem lehet a beküldött csomag meg kitudja mikkora érne oda hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!