34 hetesen már össze kéne pakolnom a kórházi csomagot?
Meg vannak a dolgok, csak nincsenek kimosva meg táskába rakva.
Még a babaruhákat sem mostam ki....
Ti mikor készítettétek elő őket?
Szia,
én a 35. héten csomagoltam össze a nagyját, utána még egy-két apróságot tettem be. Szerintem lassan összerakhatod, legfeljebb beteszed egy sarokba, ahol nincs útban :)
én 90%-os szinten összepakoltam.
babaruhákat már pár hete kimostam. szerintem itt az idő, hogy te is nekiállj :) inkább korán, mint vajúdva kelljen pakolásznod.
36 hkm
4 es minek nyáron köntös a kórházba ebbe a melegbe ?:)
Kedves kérdező szerintem is pakold be a kórházi csomagot , én 36 héten raktam össze , beraktam a böröndöt a sarokba startra készen áll :).
37+2 hkm :)
szia! Én 28 hetesen mostam ki a babaruhákat és raktam el öket a szekrénybe!! Kb 2hete pedig a táskát is össze raktam!
37hkm
Az én csomagomból már csak egy pohár hiányzik. És van egy listám, amit induláskor kell betenni (töltő, papírok, fényképező stb.).
Babaruhákat már kimostam, vasalás alatt állnak. Még kifőzögetnem kell a cuccokat és kész vagyok!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!