A kórházi csomagot mikor kell/szokták összepakolni?
Én ma vagyok 35+2 hetes. Sok a magzatvizem, doki szerint elvileg bármikor elfolyhat a magzatvíz, de az is lehet, hogy simán végig viszem.
Pakoljam össze a héten a kórházi csomagomat szerintetek? Köszönöm.
Nem árt ha összepakolod. Maximum pihen egy sarokban még pár hétig.
Én úgy csináltam mindig, hogy listát írtam azokról a dolgokról, amiket nem tudok betenni, de el kell vinnem, így indulás előtt a férjem (vagy én) bedobálta azokat is. (Pl. telefontöltő, papucs, iratok, fogkefe stb.)
Ezek alapján inkább összepakolnám.
Semmi baja nem lesz táskában, inkább legyen kész, mint utolsó pillanatban kelljen kapkodni, netán kimaradjon valami fontos.
Én ma vagyok 36+3 hetes. Nekem már majdnem kész, ahogy az első is írta, ott a lista mellette, hogy mit kell még beledobálni majd.
De én holnaptól minden vizsgálat előtt bedobom a kocsiba is majd a táskát, mert az első fiamnál is csak egy ctg-re indultam és már ki se engedtek, másnap megvolt a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!