Hányadik hétre ajánlott összepakolni a kórházi csomagot?
Szerintem attól függ hogy, hogy érzed magad....én most 30 hetes vagyok, de tartok attól h hamarabb be kell mennem,ezért szerintem a 34.héten pakolok.
De ha minden ok akkor a 37-38.héten.
Azt mondják az ösztönök megsúgják.
Boldog babvárást
Sztem meg 36hét.
Nekem a doki meg a védőnő is azt mondta,h az a normális ha a baba 37-42hétig születik.Oké,h vannak jelek de ez se mindenkinél egyforma.Első babánál nem is nagyon van még képbe az ember.Meg nemtom Te,h vagy vele,de Én pl.nem voltam kórházra felkészülve úgyhogy kellettek pizsik meg köntös...kell majd betét....jobb mindent időbe beszerezni.Sztem,h ne kapkodj majd a pakolásal érdemes már ilyen tájt megcsinálni,mert férfiakra am se lehet bízni:)
Hiába volt nagyobb a kisbabád az uh szerint, attól még simán lehet, hogy túl fogod hordani.
Nekem teljesen problémamentes a terhességem, de azért a 34.hét körül összepakoltam a kórházas cuccot, biztos ami biztos. Azóta már átpakoltam még egyszer :)
Üdv, 37 heteske.
Szia
Én írtam,h 36hétig pakolj össze!Sztem itt mindent megtalálsz!Bár Én pl kihagyta ebből 1-2 dolgot.
Pl.:hasleszorító bugyi,bimbókiemelő és természetesen a mellszívókészülék/ami nagyon drága/!Nekünk a kórházba van Gyógyászati és csak akkor veszem meg ezeket ha szükség lesz rájuk.Meg annak is érdemes utánajárnod,h a babának kér e vmit a kórház,mert itt egy csomó minden le van írva de pl ami kórházunk semmit sem kér.Azt mondták esetleg egy csomag pelust!Jó pakolászást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!