30 hetesen korai még összepakolni a kórházi csomagot és azt a ruhát előkészíteni, amibe hazahozzuk a babát?
Nem korai, sőt jobb is.
Én 32 hetesen kezdtem megtölteni a táskát, időközben ki-kiszedek pár cuccot, ami még rámjön, mert az itthoniak között már nincs ilyen.
Írtam egy listát róla, mi kell még, egyedül a szoptatós melltartó várat magára, a hétvégén vesszük meg.
Nem biztos, hogy a párom itthon lesz, mikor eljön az idő, nekem így nyugisabb, hogy tudom, csak fel kell kapnom és menni.
:))
Én is most vagyok 34, de a-tól a zetig mindent bepakoltam, mert ilyenkor már megkezdődik a visszaszámlálás.
Nem árt az, ha egy helyen van minden, főleg, ha nem tudja hirtelen ki utánad vinni.
Nálunk is ez a helyzet.
Párom vidéken dolgozik, az ország másik végén, ha csak másnap tudna hazajönni, elnézegelődhetnék mikor kapnám meg a cuccaimat.
Nem korai:)
Az elsővel a 25. héten pakoltam, mert nyílni kezdett a méhszáj és a doki javasolta, hogy pakoljak össze, nehogy váratlanul rohanni kelljen... 40+1 voltam, amikor befektetett terminus túllépés miatt:)
A másodikkal a 9.héten pakoltam. Vetéléssel ijesztgetett adokim, majd koraszüléssel, mert 1111 lett a cgm. Ezt az elkészített csomagot hónapról hónapra átpakoltam:) Merthát az elején nem készítettem babaruhát, utána pedig más más babaruhákat pakoltam, az évszaktól függött minden. A vége az lett, hogy 40+4 naposan befektettek és a 42. hét elején indították a szülést. Szerinted addig hányszor pakoltam át a csomagot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!