Fizikai munkát végzek, sokat kell nehezet pakolnom. Teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy a fizikai munka befolyásolja e a beágyazódást? Hátrahajló méhem plussz cisztas vagyok, ezért aggódom hogy a pakolással ne ártsak így is van bajom bőven2018. jan. 15. 17:35
1/7 anonim válasza:
Nem, ahhoz általában egy férfi kell :D
2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ? Nem mondod?
2018. jan. 15. 17:55
3/7 anonim válasza:
Hát... igen. A nehéz dolgok emelgetése okozhat vetélést, akár úgyis, hogy te még nem is tudod, hogy terhes vagy, csak elkezdesz nagyon vérezni.
4/7 anonim válasza:
Egészséges terhességgel lehet élsportolni meg kapálni meg nagy gyeteket cipelni, stb., "bizonytalannal" meg csak feküdni. Sajnos ez utóbbi sokszor csak utólag derül ki. Alapvetően az a szabály, hogy ami terheléshez hozzá van szokva a szervezet, az terhesen is bírja.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat
2018. jan. 15. 18:27
6/7 anonim válasza:
Nekem is hatrahajlo méhem van és és én is nehezet pakoltam,gond nélkül teherbe estem.De amint pozitív lett a tesztem szóltam és nem emelek nehezet,de még mindig dolgozom. 31hkm
7/7 anonim válasza:
Én kórházban dolgozom, olyan osztályon, ahol bénult emberek fekszenek, tehát sokszor az egész embert nagyjából meg kell emelni. 5 éve dolgoztam ott, mikor elterveztük, hogy kisbabánk legyen. 7 hónapos terhes voltam mikor abbahagytam a munkát, akkor már nem esett jól az emelés. Az orvosom azt mondta, hogy mivel már megszoktam az emelést, nem lesz gond, de amint nem esik jól hagyjam abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!