Szülés után jobban kinézni, mint előtte?
Sziasztok!
Kis motiváció miatt jöttem. 34 hetes kismama vagyok és elég sokat híztam, de szerencsére nem látszik. 2 éve sikerült nagyon szépen lefogynom (egészséges életmód, edzések stb.), de a terhesség előtti időszakban sok visszajött. Most elhatároztam, hogy szülés után, kivárva a 6 hetet, vagy amennyit a doki megítél, újra belefognék a változásba. Azonban félek, hogy a szülés nyomot hagy rajtam, és sose leszek már az igazi. 22 éves vagyok, szeretnék még jól kinézni, annak ellenére, hogy anyuka leszek. És az egészségem miatt is fontosnak tartanám, hogy visszavegyek az eddigi dolgokból (sok nasi, egészségtelen ételek).
Köszönöm :)
Igen, vissza fogok térni a kalóriák számolásához. Először otthon fogok edzeni, főként futópadon a sok sétálás jött be nekem anno :)
Én egyidős vagyok veled. Sajnos az én bőröm rendesen szétrepedt. 2 hónap telt el szülés alatt 17 kg plusz jött fel. 3,7kg-os babát szültem most vagyok 59, 52-ről indultam, de fuuuuu nagyon nehéz tükörbe nézni. Nem látom azt a gyönyörű fiatalos testem inkább egy dagi csaj néz vissza rám. Toka, repedés, logó bőr :/
Ha van jó edzés ötleted kérlek írj priviben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!