Hol vettetek olcsó szoptatós hálóinget?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 16:46
1/12 anonim válasza:
Mi számít neked olcsónak? Én a bonprixről rendeltem, cuki feliratos, 3700 ft.
2/12 anonim válasza:
En egyáltalán nem használtam. Egyszerűbb volt nekem egy rövid topot és sport melltartót felhúzni. Szoval szerintem ne vásárolj be túl sokat, hátha nem jön be neked se.
3/12 anonim válasza:
Kikben szoktak lenni gombolós hálóingek, én legutóbb ott vettem 2000,- körül.
4/12 anonim válasza:
Elsőnél a kínaiban vettem egyet, de annyira utáltam. Sokat kellett vacakolni a gombokkal, de sokszor meg magától szétnyílt.
A másodiknál vettem szoptatós melltartót, meg egy sima spagetti pántos hálóinget, azt sokkal egyszerűbb volt lehúzni.
5/12 anonim válasza:
Szerencsére én kaptam párat de csak a kórházban használtam amíg folyamatosan kellett szoptatnom, hogy meginduljon a tej. De ott is inkább a 3.napon toppot használtam egyrészt nekem úgy se lehettek szabadon a “lányok” így melltartót kellett felvennem szóval “mindegy” volt mivel a tejleadó reflex miatt tiszta tej volt minden🤷🏼♀️ Kétszer kicsatolni, gombolni macerásabb volt mint felhúzni egy sima toppot. Itthon nem is használtam. Ha nagyon szeretnél használtan nézzél ott olcsók vagy ott ahol az előttem szólók írták.
6/12 anonim válasza:
Én is kínaiban vettem az elsőnél és utáltam. A másodiknál már sima póló és rövidnadrágos pizsamában voltam. Szerintem mindegy, hogy lehúzod vagy felhajtod, pláne a kórházban, ahová most nem mehet látogató se.
7/12 anonim válasza:
Kínaiban. De nem szerettem, csak a kórházban hordtam.
8/12 anonim válasza:
2 évig szoptattam igény szerint, sosem volt szoptatós hálóingem.
10/12 anonim válasza:
Pizsama + sportmelltartót használtam én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!