Lehet tenni az ellen valamit, hogy ne legyenek szülés után károk ott alul? (Pl.: szülés utáni inkontinencia, tág p.nci, stb.)
19 pontosan. Csak nem ertem kinek és miert éri meg ebbe belekenyszeriteni a nőket. En természetesen szültem, de orvosilag is egyértelmű hogy még akkor is császárral jártam volna jobban, ha pl osszenoveseim lettek volna. Szinten gerincsérv, rosszul forrtam össze odalent, szekelesi és vizelési gondok. Hat köszi. Mindenkinek aki ebbe bárkit bele akar kényszeríteni 6-os ikreket kívánok farral 5 kilóval természetes úton...
Engem is 33 órát szulesztettek ment is PIC-re a kisfiam egyből. Hal isten oxigénhiányos pont nem lett... szobatarsamat 48! Óra után nagy kegyesen megcsaszaroztak. A kisfiam mellett volt a PIC-en ő is. Vajon miért? 🤔 Ja mert a bábás idióta cikkek szerint akar egy hetig is nyugodtan lehet vajudni (irónia). Persze lehet, ha nem ragaszkodsz egy élő, egészséges csecsemőhöz, hajrá! A legszebb az egészben ha műtéttel helyre tudnak tenni alul, akkor az nem tb-s lesz, fizessem en. Hat elmegy ám mindenki tényleg a francba aki az ellen van, hogy mindenki dönthessen a saját vaginaja felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!