Lehet tenni az ellen valamit, hogy ne legyenek szülés után károk ott alul? (Pl.: szülés utáni inkontinencia, tág p.nci, stb.)
Ellene nem igazán. Mivel ugye a gyerek jön és elég sokminden függ attól, hogy mekkora pl a feje. A feje melle teszi e a kezét (nekem így volt) és ekkor jó eséllyel végig is karmol. Stb stb.
Utána lehet intimtornazni, hogy mérsékeld az esetleges károkat. De nem mindenki szívja meg.
Ne ijedj meg, nem minden szülés okoz károkat.
Én kétszer szültem de semmi következmény nem lett. Mindkét alkalommal sima szülés volt pici gatmetszéssel.
Se inkontinencia se semmi. Azóta is normál és mini méretű tampont használok.
A genetika is számít - kötőszövetek minősége -, azt nem tudod befolyásolni.
Császárral kivédhető egy része, de a süllyedések már terhesség alatt kialakulnak.
Ha hüvelyi szülés, arra érdemes jól felkészülni, tehát pl. ne engedd, hogy oxyval, hasbakönyökléssel siettessék a folyamatot vagy a hátadra fektetve, irányított nyomatással nyomassanak stb.
Intimtorna akkor lehet jó, ha el tudod sajátítani megfelelően, ami nem mindenkinek megy, még tanfolyamon sem, illetve ha van kapacitásod napi rendszerességgel foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!