Hol szülhetünk?
Most az új törvény, elvileg "tiltja" a szabad orvosválasztást, fogadást, hálapénzt stb.
Szüljünk ügyeletesnél...
Ezzel, még nem is lenne nagy problémám.
De!
Mi a helyzet a választott kórházzal?
Ha, egész terhesség alatt, oda jártam vizsgálatokra, mint vérvétel, 36. héttől ultrahang, nst és egy ott dolgozó orvoshoz jártam vizsgálatokra, magánrendelésre, de a beutalókat, mindig a választott kórházba adta...
Akkor...
Szülhetek ott, ha nem vagyok területileg illetékes?
Mert erre nem találok választ, s a kórháznak sincs még ezzel kapcsolatban állásfoglalása egy ott dolgozó szülésznő szerint.
Most, teljesen tanácstalan vagyok, mert napokon, vagy 1-2 héten belül, szülni fogok.
S rémült, mert a területileg illetékes kórház, nem bababarát, rossz a szakembergárda, s egyébként se tenném oda be a lábam.
Van, valakinek pontos infója, hogy a törvény szabályozza-e, hogy hol szülhetünk?
Utolsó, rendben van, csak éppen a Kérdező egy mindenórás kismama. Így mégis hogy menjen magánkórházba most?!
Tudod, ha csendben maradsz, lehet bölcsebb lettél volna. :(
Örülünk, hogy te mész a magánkórházba, de a Kérdezőn ez nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!