Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy tud valak i nőies maradni...

Hogy tud valak i nőies maradni szülés közben? Lehet valaki így szülés közben vagy csak megjátszák?

Figyelt kérdés
Pl.: Savannah Lebrant.
2021. jan. 7. 19:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

7: ugye tisztaban vagy azzal hogy nem lettel több vagy nagyobb ember azért mert nem kertel fájdalomcsillapítót ? És ugye azt tudod hogy nem szégyen ha valaki ker ? Csak mert olyan büszkén írtad mintha ezzel leraktál volna valamit az asztalra plusszba... amúgy amcsiban senkit nem érdekel az ilyen nem azon van a hangsúly hogy ki szenvedett többet.

Igen a video megvan vágva ez latszik, különben is minek rakja bele azt a részt ahol üvölt ? Attól igen is egy gyonyoru csinos nő fekszik az agyon és igen a feje sem lett torz a végére stb szerintem a kérdező is inkább erre gondolt.

2021. jan. 7. 19:34
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem hogy miert kell ilyen rosszindulatúan, irigykedve írni. Ez Magyarország igazából amikor megláttam a kérdést már gondoltam hogy dicsérő szavak nem nagyon lesznek inkább csak a lehúzás
2021. jan. 7. 19:38
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

#7 vagyok- bocs, nem akartam, hogy úgy jöjjön ki, mintha büszkélkednék vagy én nem tudom mi, csak azért írtam le, hogy nem volt fájdalomcsillapításom, mert így nem tudom, milyen hatása van, lehet, hogy valakit elbódít és úgy érzi magát tőle, mint aki be van tépve, mert pár jelenetben amúgy a csaj kb így nézett ki nekem. Aztán nem akartam okoskodni, hogy biztos az EDA miatt ilyen laza.

Mondjuk az is durva, hogy egy abszolút ártatlan(nak szánt) megjegyzést egyből támadásnak veszel. Nyugi, mély levegő. Mind szültünk, mindannyian tudjuk, hogy nem az a legnehezebb része a gyerekvállalásnak, a mikéntje (császár vs hüvelyi) és főleg ilyen aprócska részletek, mint fájdalomcsillapítás meg gátmetszés meg akármi meg aztán a kutyát nem érdeklik.

2021. jan. 7. 19:45
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Nem ezen kaptam fel a vizet hanem azon hogy magyarokhoz méltóan jött a negatív, lehúzós, kötekedős (néhol irigy)kommentek.
2021. jan. 7. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Van valami fájdalomcsillapító (ami erősebb, mint az epidurális), és annyit érez a nő csak a szülésből, mint amikor mensi előtt pár nappal elkezd feszülni meg fájdogálni a hasa meg a dereka. Az a pici kis nyomásszerű érzést érez. Lehet itt is olyat adhattak neki. Magyarországon itt ilyet nem forgalmaznak.
2021. jan. 7. 20:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az usaban nagyon sok erzestelenitot adnak. Lattam tobb videon is. H a csajnak mondjak mikor myomjon es kb semmit se erez
2021. jan. 7. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Bárcsak mi is ilyen feljettek lennenk...kar hogy olyan messze van Amerika 😃🥺
2021. jan. 7. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért kell mindig magyarozni? Annyira pirmitiv, tekintve, hogy nem egy homogén massza vagyunk. Ahogy egyik másik nemzet sem az.
2021. jan. 7. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:
50%

Nekem még egy dolog eszembe jutott, de nem ismerem a hölgyet, nem tudom, hogy egyáltalán kéne-e ismernem valami miatt. Azt viszont többször olvastam, hogy a szcientológusoknál szülnek így, mert konkrétan tilos kiabálni és kimutatni a fájdalmat. Bár ha jól tudom, náluk a fájdalomcsillapítás sem megengedett, de ebben nem vagyok biztos. Itt meg azért bement a szuri. Sokszor inkább csak apukát mutatta a kamera, valószínűleg azok voltak a keményebb részek.

(Nem vagyok rá irigy, 3 villámszülésem volt, első kettőről nincs külső információm, a harmadik apa elmondása szeint hasonlóan flottul ment, csak EDA nélkül (igen, büszke vagyok, ha tetszik, ha nem) és nem volt időm full sminket felpakolni magamra az otthoni éjféli ébredés és a gyerek 1 óra 15 perckor történt megszületése (már a kórházban) között. Picit mással voltam elfoglalva.)

Nem vitatom, hogy létezhet hasonló szülés, de ez SZERINTEM egy nagyon erősen vágott, kozmetikázott videó.

2021. jan. 7. 22:54
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
18: szerintem te is nagyon jól tudod hogy miről van szó. Lehet hogy nem vagyunk egy nagy homogén massza de van egy tipikus magyar gondolkozás és megnyilvánulás amit még a külföldiek is elég hamar észrevesznek.
2021. jan. 8. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!