Hogy tud valak i nőies maradni szülés közben? Lehet valaki így szülés közben vagy csak megjátszák?
Figyelt kérdés
Pl.: Savannah Lebrant.2021. jan. 7. 19:11
2/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, elág laza menetnek tűnt, ha van ilyen, nem pedig az a filmben sikítozós, akkor ilyet kérek inkább. :D
4/24 anonim válasza:
Nem értem miert kellett lepontozni a 2-ot ? Azért mert ő is így szeretne szulni ? Én remelem és kívánom minden nonek hogy ennyire könnyű és “szép” legyen a szulese mint ebben az összevágott videoban!!!
5/24 anonim válasza:
Szerintem ebből a filmből kifelejtették a szülést... :D
6/24 anonim válasza:
Ez egy összevágott videó. Amikor csukott szemmel úgy csinál, mintha nyomna... aha.
7/24 anonim válasza:
Hát ha valaki meg tudja magát játszani szülés közben, akkor minden elismerésem neki :D Ő ezek szerint ilyen elemeiben nőies nő, még ha laza szülésnek is tűnik így videóról (vagy csak az EDA mellett valami egyéb koktélt is beszúrtak neki az elején- én mondjuk nem kértem semmilyen fájdalomcsillapítást, de nem is voltam ilyen kis finom visszafogott). Mondanám, hogy irigylem az eleganciáját, de őszintén ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy vannak, akik nőiesek maradnak szülés közben is :D
8/24 anonim válasza:
Bár a gyerek elég újnak tűnik :))))
9/24 anonim válasza:
5. Nem hiszem, mert az utolsónál látszódik hogy nyomja, és gratulálnak is egyből, és utána már adják is neki oda a babát, ott én nem láttam vágást.
És amúgy első vagyok, nem tudom miért kellett lepontozni azért, mert én is ilyen csendes laza szülést akarok. :D Még a végén idejön valaki hogyha nem ordítasz meg xarod össze magad közben nem is szültél, meg nem vagy anya. :D
10/24 anonim válasza:
Hát maradjunk annyiban, hogy rendes ember ennél még reggel a vécén is jobban erőlködik... Én tuti nem bírtam volna így mosolyogni kitolás közben, meg vihogni apuka cuki reakcióin... o.O És ha fájás közben random megsimogatta volna a buksimat, lerúgom a fejét valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!