3 hónapos császárseb nektek, hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve,mert nekem piros és ki is van dudorodva:(Küldenétek nekem esetleg képet privatba?)2010. aug. 13. 20:20
1/11 anonim válasza:
Nekem akkor ugyanugy nézett már ki mint most,cérnavékony heg,picit rozsaszines.
2/11 anonim válasza:
Nekem is cérna vékony és rózsaszínes volt!!Nem kéne megmutatni orvosnak??
3/11 A kérdező kommentje:
De megyek megmutatni!Nektek a gyogyulas folyaman egyátalán nem is dudorodott ki?Esetleg tudnátok képet küldeni?
2010. aug. 13. 21:30
4/11 anonim válasza:
Képet ugyan nem tudok küldeni, mert már lassan másfél éves, de az enyém nagyon sokáig (ha jól emlékszem vagy 1 évig) dudoros volt még néhány helyen. Fokozatosan simult és fehéredett, már alig látszik.
5/11 anonim válasza:
Kicsit duzzadt volt,de nem vészesen és sokáig pirosas.Két éve császároztak,most fogok egy két héten belül szülni és egy idegen doki meg dicsérte,hogy szinte nem is látszik-én már nem látom...
6/11 anonim válasza:
Szia!Ez olvasgasd el: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Üdv.Én küldtem a képet a válaszoknál.
Remélem tudtam segíteni
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat!
2010. aug. 14. 15:01
8/11 anonim válasza:
Ez 8 hónapos kép, sajnos korábbi nincs, de akkor is ilyen volt.
9/11 A kérdező kommentje:
Mármint 3 hónaposan is ilyen volt?
Köszönöm a képet!
2010. aug. 14. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!