Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 hónapos a babám, nem védekez...

3 hónapos a babám, nem védekeztünk, mi lesz ha ismét terhes lettem?

Figyelt kérdés

A szervezet képes egyáltalán kihordani ismét egy babát?

Remélem nem fogant meg most egy új baba, de sajnos nem szedtem a fogamzásgátlót, mert féltem, hogy csökken tőlem a tejem, a férjem pedig azt hitte hogy szedem... szóval ez történt.

2011. jún. 26. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha megfogant, akkor nem is lesz semmi gond, a szervezeted képes kihordani ismét egy babát
2011. jún. 26. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
miért nem védekeztél?
2011. jún. 26. 11:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnél tavaly márciusban született baba, és most márciusban a következő. Semmi gond nem volt, egészséges a baba. Sokszor hallani ilyenről.

De szerintem is védekezzetek valahogyan. Mert te tudtad, hogy nem szeded a gyógyszert, mégsem szóltál a férjednek, hogy húzzon gumit.

Mondjuk nekem picit fura, hogy nem tudja a férjed, hogy szedsz-e gyógyszert. De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy ha nem akartok kistesót, akkor védekezzetek. Ha pedig mégis összejött, és megtartjátok, akkor sok sikert, és ne aggódj, nem lesz semmi baj! :)

2011. jún. 26. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
és még a tinédzserekre mondják, hogy felelőtlenek
2011. jún. 26. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Így előre nem tudunk semmi biztosat írni. Két esélyes a dolog. De miért nem figyelmeztetted a férjedet ha nem akarsz még egy babát.
2011. jún. 26. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy,hogy császárral,vagy simán szültél.Ha simán,szinte 100%,hogy semmi gond nem lesz,de ha császárral,háááát...beszélj a dokiddal!
2011. jún. 26. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

En szules utan 5 honappal lettem terhes a masodik gyerekkel, nem volt semmi gond.

Mi egyebkent igy akartuk, megvartuk az elso ciklusomat es a masodikban probalkoztunk. Tejem nem volt, nem feltem az elapadastol. A magzatvedo szedeset abba sem hagytam az elso szules utan es igyekeztem a sulyomat visszanyerni, hogy konnyu legyen a masodik terhesseg is.

A doki nem tartotta durvanak, a verkepem vegig szep volt, azt mondta, hogy nem lesz gond, de fontos volt szedni a vitaminokat. A mehem kemenyedett sokat, vegig szedtem magneziumot, a vegere szinte teljesen kinyilt a mehszaj vajudas nelkul, de nem korabban, mitn kellett volna es vegul 39 hetesen szultem a masodik babat is. Pedig pihenni kb semmit sem tudtam.

A masodik baba sulya kisebb lett, mint az elsoe (igy is 3 kilo felett volt, tehat nem lett apro), erre a doki azt mondta, hogy normalis jelenseg, ha nagyon keves ido van a ket terhesseg kozott.

2011. jún. 26. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

... Mert te tudtad, hogy nem szeded a gyógyszert, mégsem szóltál a férjednek, hogy húzzon gumit.

ITT A PONT ! :)

2011. jún. 26. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 hónapos a babám, mi egyáltalán nem védekezünk és nagyon szeretnénk ha minél hamarabb jönne a kistesó. De amíg szoptatsz, az azért véd valamennyire a teherbeeséstől.
2011. jún. 26. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem aggódom igazából, ma már mondogattuk a babánknak, hogy lehet, hogy anya meg apa már csinált is neki kistesót. :DD Persze, azért inkább remélem, hogy nem...

Azért nem védekeztünk, mert még nem jöttünk igazából újra bele az együttlétekbe, nekem eddig fájt, most végre jó volt, a férjem azt hitte szedem, de mivel eddig ritkábban voltunk együtt nem szedtem mert úgy éreztem apasztja a tejem. Azt hittem a férjem a "megszakításos módszert" fogja alkalmazni a végén, mint ahogy a kisbabánk tervezése előtt is csináltuk, de nem így történt, szerintem már ő is megszokta hogy korábban már így voltak az együttléteink. Én meg elfelejtettem az elején tisztázni vele, hogy drága férjem, légyszi a végén majd ügyesen... Én voltam a hülye, nem is őt okolom, mert szólnom kellett volna, ő nem tudta hogy nem szedem. Na mindegy most már. Egyébként szoptatok, és hüvelyi úton szültem minden komplikáció nélkül (3 és fél kilós babát) nem császárral.

2011. jún. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!