3 hónapos a babám, nem védekeztünk, mi lesz ha ismét terhes lettem?
A szervezet képes egyáltalán kihordani ismét egy babát?
Remélem nem fogant meg most egy új baba, de sajnos nem szedtem a fogamzásgátlót, mert féltem, hogy csökken tőlem a tejem, a férjem pedig azt hitte hogy szedem... szóval ez történt.
Egyébként nem érzem magam felelőtlennek, tinédzser koromban soha nem csináltam ilyet, mindig védekeztem, nem is voltam soha terhes a kislányom megfoganása előtt. Férjnél vagyok, családot alapítottunk, igen 3 hónapja szültem, nem hinném, hogy ezért az együttlét miatt meg kellene kapnom a "felelőtlen" bélyeget. A kérdés inkább az volt, hogy biológiailag, vagy orvosilag lenne-e bármi bajom/bajunk abból, ha most megfogant esetleg egy baba.
(Természetesen most már védekezünk, ez csak egy baki volt. Amúgy terv szerint is szeretnénk kistesót, csak úgy tervezzük, hogy majd ha 1 éves lesz a kisbabánk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!