A becsült súlyhoz képest mennyi grammal született meg a babátok? Volt azért eltérés?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:46
11/18 anonim válasza:
Azt mondták pici,alig 3 kg,és 3200g született.
12/18 anonim válasza:
38 hetes uh-on becsülték 3-3,5 kiló közöttire.kiírt nap előtt egy nappal született 3450 grammal.
13/18 anonim válasza:
Azt mondták, örüljek, ha eléri a 3 kilót, erre 3,5 lett :)
Barátnőmnek durván mellélőttek, 4,5 kilót jósoltak neki, de csak 2,7 lett.
14/18 anonim válasza:
Szülés napján 4350gramm körülre becsülték,du megszületett 3450grammal...uff kicsit sztem nagy eltérés.nem hiszek a gépben ezek után,pedig szuper modern volt..és teljesen egészséges átlagos méretű babám lett..kíváncsi vagyok a kicsire aki egy két héten belül jön,rá mit mondnak..eddig kicsinek becsülték a 37héten..
15/18 anonim válasza:
40+1 voltam, amikor reggel 8kor 3680 grammra becsülték, aznap éjjel megszületett 3750 grammal.
15-30% eltérés lehet a becslésben azt mondták nekem egyébként.
16/18 anonim válasza:
Szülés előtti napon kb. 2600-2800grammra becsülték, végül másnap toxémia miatt megcsászároztak és a fiatalúr 3900g és 55 centi lett:)) Ja! és 38 hétre született meg, tehát nagyobb is lehetett volna. Nem tudom, sztem ha tapasztalt az orvos, akkor jól meg tudja saccolni, ha nem akkor csúnyán mellé tud lőni!:))
17/18 anonim válasza:
Azt mondták szülés előtt egy nappal, hogy nagyon maximum 3 kiló, de 3400 lett és 56 cm.
18/18 anonim válasza:
A kórházban annyit mondtak az ultrahangon, hogy több mint négy kiló lesz. A bolgárkerék utcában azt mondták 3600 g lesz.
Bolgárkerék nyert, század pontosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!