Hú a második sokkal jobb volt, mint az első, pedig az elsővel is szerencsém volt. Az első indított volt és 3 óra alatt lett meg a kicsi, a második spontán indult és olyan volt, mint a nagykönyvben. Magzatvíz, azonnal ötpercesek, 2 tolófájás és kész. Sokkal inkább képben voltam, jobban éreztem azt, hogy én irányítok, nem pedig azt, hogy a saját testem "áldozata" vagyok. Pedig mondom, az első sem volt rémes.
2020. dec. 31. 14:26
12/25 anonim válasza:
11-es vagyok. Elnézést, félreértelmeztem a kiegészítést. Úgy értettem, hogy az első alkalomnál (alkalomhoz képest) rosszabb vagy jobb volt a szülésémény.
Kiegészíteném: az első nagyjából olyan volt, mint amilyenre számítottam, de azért sokkoló, hogy mit ki nem bír az emberi test.
2020. dec. 31. 14:29
13/25 anonim válasza:
Sokkal jobb. Programcsászárra készültünk, nagyon féltem, hogy végig ébren kell lennem, és nem érzem majd a lábaim. Utolsó pillanatban az anesztes az altatás mellett döntött, soha olyan megkönnyebbülést nem éreztem.
2020. dec. 31. 15:08
14/25 anonim válasza:
Fú, hát nem nagyon tudtam, mire számítsak, de ezt a fájdalmat elképzelni se tudtam, sokkal durvább volt, mint vártam, pedig 8 és fél óra alatt meglett a kisfiam. Azt hittem, szétszakadok belülről, a lábaim úgy bemerevedtek a fájdalom okozta sokktól, hogy szó szerint alig bírtam mozogni, a szülőágyra is ketten toltak fel. Nem kaptam oxit. Ami meglepett, hogy a tolófájás nem is fáj, viszont soha ennyire fárasztó dolgot nem csináltam még életemben, rettenetes erőkifejtés volt. Ami jobb volt, mint vártam, az a gátmetszés, semmit nem éreztem belőle, varrásnál se, és varratszedésnél se.
2020. dec. 31. 15:21
15/25 anonim válasza:
jobb, felkészültem az iszonyatos fájdalomra a naaaagy hasi műtét után. Hát, a katéter fel-és le "szerelése" jobban fájt... :D
2020. dec. 31. 16:01
16/25 anonim válasza:
Nekrm a kitolàsi szak volt rosszabb (erre valahogy nem is gondoltam elotte).
2020. dec. 31. 16:03
17/25 anonim válasza:
4es
Borzasztóan sajnálom. :(
2020. dec. 31. 17:43
18/25 anonim válasza:
Rosszabb...sokkal rosszabb,pedig a holtak nyugalmával mentem be 5 percesekkel. Rá 35 órára szültem 0 alvással, kimerülten.
2020. dec. 31. 18:20
19/25 anonim válasza:
Programozott csaszarom volt, nagyon jol eltem meg. Tudtam mire szamitsak es ugy is lett minden, mai napig dobbenet szamomra hogy itt tart az orvostudomany egy 20 perces mutet volt ami jo hangulatban telt. A labadozas se volt veszes, sokkal fajdalmasabb lehet a huvelyi szules.
2020. dec. 31. 20:40
20/25 anonim válasza:
Az elsőnél,azt sem tudtam mi lesz,nem is agyaltam rajta előre, majd akul valahogy,úgy voltam vele. Magzatvízelfolyással indult, 13 órát vajúdtam ebből 1 óra volt a kitolás. Akkor ott nagyon rossz volt, utólag belegondolva ez egy teljesen átlagos szülés volt.
A másodiknál azért már volt egy kis elképzelésem hogy milyen lesz. Persze hogy nem olyan volt. Rendszertelen fájásokkal indult és 3 órán belül megszültem. Mire feleszméltem hogy most akkor tényleg szülök, már a kezemben volt a lányom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!