Amikor már minden percesek voltatok, bármikor megindulhatott volna nálatok a szülés, akkor hogy gondolkodtatok? Örömmel vagy félelemmel töltött el benneteket a tudat, hogy bármikor megszülethet a baba?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 11:36
11/12 anonim válasza:
Én utáltam terhes lenni szóval alig vártam, hogy végre elinduljon. Aztán nekem is volt azaz időszak, mikor csalódott voltam, hogy nem igaz, hogy még mindig bent van(a nyakdugo már öt napja távozott és tökre elhittem, hogy akkor napokon belül jön.) Ott lebegett a szemem előtt, hogy nem engedik túlhordani,mert voltak problémáim, és féltem, hogy indítják. Szóval összevissza kavarogtak az érzések, de nem féltem tőle, csak jöjjön már ki...5 nappal a kiírt előtt érkezett végül
12/12 anonim válasza:
izgultam hogy minél tovább marad bent, annál nagyobb baba lesz és nehezebb lesz megszülni 😄 lehet hülyeség de első babásként ezen aggódtam 😄
Meg mikor már a 37. héttől kérdezgették az ismerősök rokonok napi szinten hogy “még egyben??” Akkor már én is alig vártam hogy történjen végre valami... DE pont a kiirt napon döntött úgy hogy itt az idő 😊 (és annyira nem nőtt nagyra, 3700 g)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!