Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tünetmentes 38. hét? Sem...

Tünetmentes 38. hét? Sem jóslófájások, sem derékfájás, sem nyákdugó, semmi. Másnál is volt így?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, abszolút semmi tünetem nem volt, sem nyákdugó, az nst sem mutatott semmit egészen 40+3-ig, amikor elfolyt a magzatvíz.
2010. aug. 13. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem a 39. héten indították meg a szülésemet,egy jóslóm sem volt addig.tök fitt és energikus voltam.
2010. aug. 13. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia,képzeld nekem még 42 hetesen sem volt semmi,Sem jósló,az nst is tök sima volt,olyan fitt voltam,hogy a többi terhes csak nézett.Úgy hogy nem vagy egyedül.
2010. aug. 13. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Ne rémisztgessetek! :)))

42 hét, te jó ég! Igaz, nekem sincs semmi bajom az éjszakai pisiléseken kívül, és fittnek érzem magam, de azért még 4 hét az rengeteg. Remélem nálam nem így lesz! :)

Köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 13. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi, 41 hetesen indítottak zárt méhszájról, még szerencse, mert már zöld volt a magzatvíz( zárt méhszáj miatt nem tudták ellenőrizni). hosszú vajúdás, leesett szívhang után császár lett.
2010. aug. 13. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
A méhszájam az már nyílik, 1-1 ujjnyira a külső és a belső is.
2010. aug. 13. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem sem volt semmi panaszom az állandó fáradtságot leszámítva.
2010. aug. 13. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi előjel, a kiírt nap utáni 4. napon született a lányom, úgy, hogy a kiírt nap másnapján a dokim azt mondta, hogy tuti, hogy itt egyhamar nem lesz baba, és a szülés előtti napon még piacon voltunk bevásárolni, meg mászkáltunk, és az égvilágon semmi előjele nem volt, hogy ki akarna bújni.
2010. aug. 15. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!