Ma voltam orvosnál, aki elég erősen megvizsgálta a méhszájamat, azóta vérzek. Más is vérzett már vizsgálat után, vagy bajt jelent?
Figyelt kérdés
Fél 12 körül vizsgált meg, azóta kicsit fáj a pocakom, a derekam, és vérzek. Többször is volt már méhszáj vizsgálatom, de soha nem véreztem, és nem is fájt. Most viszont már a vizsgálat is fájt. Lehet hogy most azért mert kinyíltam? Mert azt mondta a doki, hogy kinyíltam szépen, de fönt van még a méhnyak. Már túl vagyok a kiírt időponton. Menjek be a kórházba, vagy normális?2008. dec. 1. 14:53
1/4 anonim válasza:
valószínű hogy vizsgálattól vérzel nekem minda két szülésem előtt elválasztotta a méhszájtól a magzatburkot mert már én is túl voltam a kiirt időponton de ezzel a módszerrrel mind a kétszer beindulta szülés 24 órán belöl, lehet hogy neked is ezt csinálta, ha elkezdesz rendszeresen görcsölni vagy elfojta magzatvíz akkor menjel be de addig szerintem nyugodtan pihenjél
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. Először 6. hónapi esedékes vizsgálatnál. A nődokim azt mondta, hogy ennek egy fél nap után el kell múlnia. Ne aggódj!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem bánnám ha beindítaná ma, de majd csak pár óra múlva, mert még el kell mennem bevásárolni gyorsan karácsonyra. Akkor megnyugszom, és nem megyek a kórházba. Minden jót!
2008. dec. 1. 15:12
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én 19.-én szültem. 18.-án dél körül vizsgált a dokim, délután véreztem, este 8-tól fájdigált a hasam, 10-kor hasmenésem lett, és kezdtek rendszeres,és erősebb fájásaim lenni. Hajnali kettőkor mentem a szülőszobára, és 5-re meglett manóka. Érezni fogod egyértelműen a fájásokat, ha rendszeresek lesznek akkor indulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!