Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma voltam orvosnál, aki elég...

Ma voltam orvosnál, aki elég erősen megvizsgálta a méhszájamat, azóta vérzek. Más is vérzett már vizsgálat után, vagy bajt jelent?

Figyelt kérdés
Fél 12 körül vizsgált meg, azóta kicsit fáj a pocakom, a derekam, és vérzek. Többször is volt már méhszáj vizsgálatom, de soha nem véreztem, és nem is fájt. Most viszont már a vizsgálat is fájt. Lehet hogy most azért mert kinyíltam? Mert azt mondta a doki, hogy kinyíltam szépen, de fönt van még a méhnyak. Már túl vagyok a kiírt időponton. Menjek be a kórházba, vagy normális?
2008. dec. 1. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínű hogy vizsgálattól vérzel nekem minda két szülésem előtt elválasztotta a méhszájtól a magzatburkot mert már én is túl voltam a kiirt időponton de ezzel a módszerrrel mind a kétszer beindulta szülés 24 órán belöl, lehet hogy neked is ezt csinálta, ha elkezdesz rendszeresen görcsölni vagy elfojta magzatvíz akkor menjel be de addig szerintem nyugodtan pihenjél
2008. dec. 1. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. Először 6. hónapi esedékes vizsgálatnál. A nődokim azt mondta, hogy ennek egy fél nap után el kell múlnia. Ne aggódj!
2008. dec. 1. 15:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem bánnám ha beindítaná ma, de majd csak pár óra múlva, mert még el kell mennem bevásárolni gyorsan karácsonyra. Akkor megnyugszom, és nem megyek a kórházba. Minden jót!
2008. dec. 1. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 19.-én szültem. 18.-án dél körül vizsgált a dokim, délután véreztem, este 8-tól fájdigált a hasam, 10-kor hasmenésem lett, és kezdtek rendszeres,és erősebb fájásaim lenni. Hajnali kettőkor mentem a szülőszobára, és 5-re meglett manóka. Érezni fogod egyértelműen a fájásokat, ha rendszeresek lesznek akkor indulj!

2008. dec. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!