Miért fél olyan sok kismama a szüléstől?
Figyelt kérdés
Ahogy itt olvasgatom a kérdéseket, egyre gyakrabban találok ezzel kapcsolatos kérdést.2008. dec. 1. 14:08
11/14 anonim válasza:
Na azért a császár sem leányálom kedves utolsó válaszoló! Lehet hogy az adott pillanatban kényelmesebb és gyorsabb, de csak annak tűnik, mert egy nagy hasi műtét utáni fájdalmak ugyanolyan kemények.
12/14 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak és nem kell rögtön bedumálni okoskám!Lehet,hogy rosszul fogalmaztam ,nem úgy értettem ,hogy azért volt könnyű,mert császárral szültem,érted már?Egyébként csak hogy tudd :előtte 9 órát voltam a szülőszobán,és képzeld,dalolászva csináltam végig azt is!Mi van irígy vagy?!Ezek szerint te beszartál......,vagy császárral,vagy simán...hát,igazán sajnálom,nem vagyunk egyformák!:(
13/14 anonim válasza:
azért neked se kellene annyira eldurvulnod, ha nnyira ontelt és kelégult is vagy azzal a nagy eroddel. te is lehetsz még olyan helyzetben, amikor majd cserben hagy és egy kicsit szerényebben nézel a világra, a más szenvedésére. sajnos, hogy még ebben a világban is vannak olyanok akik szó szerint belehalnak a szulésbe.és ezzel nem riogatni akarnak másokat, sajnos ez a valóság.és ebben a nagy technikás szonos tokéletes világban amikor olyan lehetséges, hogy kéz és láb nélkuli gyerekeket hoznak a világra?ezzel csak az egészségugyet bírálták, ha nem értetted volna meg.és tulajdonképpen, mi bajod van ?miért vagy ilyen agresszív?
14/14 anonim válasza:
Ez nem agresszivitás.Én leírtam a véleményem ,vajon ,miért félnek a kismamák a szüléstől és a saját tapasztalatomat -elvégre ezért "vagyunk itt",nem?Ja,nem szoktam annyiban hagyni ,ha kekeckednek.....ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!