Kinek hozott idén kisbabát a Jézuska?
Olyan válaszokat várok, aki ma, holnap, vagy 26-án szül.(Természetesen előre még sokan nem tudják, ők majd akkor válaszoljanak, csak nem akarom minden nap kiírni 😀)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Szia! Tegnapra 21-re voltam kiírva. Ma este 7 körül kezdtek fájásaim lenni. Most nagyjából 3 órája vagyunk a kórházban, még nincs baba, de azt mondják egy néhány óra:)
Még egyelőre jól bírom a fájdalmat, de egyre durvább.
Nem szerettem volna egyébként ha karácsonyi baba lesz, de ő úgy néz ki nem így gondolta:)
Köszönöm kérdésed 😊 az a helyzet voltam már jobban is.
Nekem ez volt a 3.császárom, ha nincs a komplikáció akkor is sajnos program császáros lettem volna. 3 hetet voltam kórházban szülésig. 35.héten kevesebb volt a magzatvíz, a hegem elkezdett vékonyodni, és lányunkat is jóval kisebbre saccolták. Túl vagyok 3 veszélyeztetett terhességen és ezzel együtt 3 komplikált császáron. Nem lett óriási, de szerencsére meghaladta a súlyhatár értéket. Viszont kellett oxigén, a cukra leesett, 3 napig küzdés volt az etetés a kórházban mert annyira aluszékony volt. Hiába kapott tápot így is majdnem lecsúszott a 10% alá. Alig akartak haza engedni minket így. Itthon 1 hét után kibukott, hogy bár van tejem bőven egy grammot se hízott helyette fogyott.. Kiderült mire a táplálóbb zsírosabb tejhez érne ő már elfárad és alszik. Szóval most most tápszerezni is kell.
Alap magas vérnyomásos vagyok, bélgyulladásos, ismét voltak összenővések (ismét de nem olyan vészesek mint a 2.császáromnál ott 2.órát műtöttek másnap bélgyulladást kaptam) most eleve enyhe bélgyulladással császároztak..
A belem azóta is oda van, az alkatrészeim még nincsenek a helyükön. Most más műtött. (mert a saját dokim már nem műt) teljesen másképp csináltak. Míg a sajátom sebragasztott gyönyörűen gyógyultam, itt kívűl belül varrtak és bár felszívodó érzem a varratot. Zavar bők, itt ott szét is nyílt kicsit ez miatt fáj. A nyirokmirigyek még dolgoznak, minden éjjel úgy kelek, hogy csurom víz vagyok. Folyamat fáradt vagyok és ez nem az éjjel kelek 2x etetni fáradtság. Gyakorlatilag bármennyit pihenek, alszok folyamat 0 erőm és olmós fáradtság van rajtam.. Hiába vagyok túl 2 komoly császáron, azok után nem volt ilyen.
#3! Kíváncsian várom, hogyan végződött. Remélem, mindketten jól vagytok!
#6! Sajnálom, hogy nehéz volt. Gyors felépülést neked!
Mindkettőtöknek békés ünnepeket és örömteli babázós éveket kívánok! Várom még újdonsült anyukák jelentkezését 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!