Kinek mikor indult be a szüles a nyák dugo távozása után?
Figyelt kérdés
Az elöbb talaltam meg a tisztasagin egy tojas sargaja meretü, zseles,kocsonyas sarga es feher szinü valamit ami szerintem a nyák dugo. Vannak enyhe alhasi görcseim is, ma vagyok 37 + 4 hetes2020. dec. 18. 13:53
11/17 anonim válasza:
40+1 hetesen indítottak, előtte 2 héttel ment el a nyákdugó.
12/17 A kérdező kommentje:
Tehat akkor a nyákdugo tavozasa nem jelent konkretan semmit. Vagy beindul vagy nem. Köszönöm a valaszokat. Egyenlöre varok
2020. dec. 18. 16:21
13/17 anonim válasza:
41 hétnél ment el a nyakdugo,41+5nel indítottak,mert nem akart magatol kijönni :D
14/17 anonim válasza:
Este 7 körül távozott a nyakdugo. Éjjel 2 kor már 5 perces fajasokkal értem be mentem a szülőszobára .
15/17 anonim válasza:
A kíírt napon távozott a nyákdugó, 6 nappal utána szültem, magzatvízelfolyással kezdődött. A másodiknál nem találkoztam nyákdugóval, 40+2 hetesen született, fájásokkal indult a buli.
16/17 A kérdező kommentje:
December 25en ejfelkor megszületett a kislanyom, sajnos hiaba tavozott a nyak dugom nen indult be a szüles es preeklampszia miatt inditani kellett. Termeszetes uton jött a vilagra
2020. dec. 31. 11:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!