Szülés utáni vérzésre milyen betétet, bugyipelenkát
célszerű használni?
10,te aztan eszleny vagy. Te magad vagy a gaz,nem a pelenka. Es ha 80 evesen arra szorulsz,inkabb eutanaziat kovetelsz,mintsem pelenkat adjanak rad? 😅
2020. dec. 18. 10:58
Hát csak nem 80 éves vagyok...
Inkább cseréltem sűrűbben..
Vannak direkt szülés utáni betétek. Miért kell pelenka...
Mondjuk a szobatársamnak jól jött.. Mert nem bírt székelni szülés után, aztán kapott hashajtót de nem ért el a WC ig😄
Neki is mondta a nővérke hogy most tényleg pelust hozott... El volt szornyülködve
2020. dec. 18. 11:11
1-2 napot csak kibírsz benne, utána elég a betét. Nincs benne semmi ciki, sőt. Nálunk direkt ezt kérik a szülészeten.
2020. dec. 18. 11:20
Nekem a Tena lady pelenka nadrág jött be az első napokon. Most is raktam el a kórházi csomagba. De a sima négy pöttyös Tena betét is jó.
2020. dec. 18. 11:25
12, jó bunkó nővér lehetett. Nálunk konkrétan csodájára jártak (mondjuk ezt annyira nem értettem, hogy miért ekkora újdonság nekik), tetszett nekik az ötlet. 2015-ben és 2019-ben is bugyipelenkát vittem. Nem is véreztem össze mindent, míg aki alatt sima betét volt, az igen. Gondolom ezért örült a szülésznő is.
2020. dec. 18. 11:47
Senki nem tudja elore mennyit, es milyen mennyisegben fog verezni,ezert mindenkepp pelenkat vettem, es korhazban is azt irtak a korhazi csomagba. Inkabb legyen kevesebb verzesem,amit lazan felfog a pelenka is,minthogy nagyon sok legyen,azt nezhetem magam a betetekkel, mert igenis van az a mennyiseg,amit mar csak pelenka fog fel kenyelmesen,hogy ne kelljen felorankent cserelni jarni wc-re,vagy ataztatni a huzatokat.
2020. dec. 18. 11:50
Mindkét szülés után nagyon véreztem így az első 2 napon tena pantset használni. Alvás közben is biztonság érzetet adott. Nem is véreztem össze semmit. Utána tena lady minit használtam amiből pong maradt az első menstruációmra. Hasznát vettem mert első alkalommal sokkal jobban még volt mint szokott és csak a második alkalommal mertem újra tampont használni.
2020. dec. 18. 14:18
18/20 A kérdező kommentje:
Erre a célra ez is alkalmas lehet? [link]
Ez is csak annyit ír, inkontinencia, de többen írtátok ezt a márkát is.
Persze, de ez ugyanazt tudja, csak jóval olcsóbb:
[link]
Első gyereknél én is ezt a dizájnosat vettem, mert akkor nem láttam a simát. Második gyerekhez maradt pár, és akkor már kényelmetlennek találtam, mert a dizájn miatt túl csípő fazon és kevésbé rugalmas.
Amit én linkeltem, az kényelmesebb volt, bár tény hogy "pelenkásabb". De a rossmannos még jobb volt.
2020. dec. 28. 13:36
Amit Te linkeltél, az császárnál kényelmetlen lesz. Amit 19-es linkelt jobb.
2020. dec. 28. 16:41
Kapcsolódó kérdések: