Mi a véleményetek a bugyipelenkáról? Hogyan kell használni?
10 hónapos a lányom, még nem próbáltam, de most kaptunk egy csomaggal ajándékba. Nagyon szép, nagyon jó, kényelmes is. De hogy csináljátok, amikor nem csak pisi van benne? Én meglepődtem, mert nehezen tudtam rendbe rakni :)
Megéri nektek ilyet venni?
A babám tud menni, ezért jó neki, csak a csere...
Nekünk nem jött be, az a tapasztalatom vele, hogy sokkal kevesebbet bír mint egy sima pelus.
És igen, úgy kell levenni, róla, ahogy az első válaszoló is írta, hogy a két oldalát széttéped, és ugyanúgy fekvő helyzetben veszed le róla mint a simát.
Nekünk azért sem volt praktikus, mert amikor ráadtam az újat, és mondjuk előtte bekentem a popsiját, nehéz volt úgy ráhúzni, hogy ne kenődjön szét a krém, de lehet, hogy csak én voltam a béna.
Mindenesetre nekünk nagyon nem vált be.
1.,3.,4. köszi a válaszokat!
2-es...mint írtam ajándékba kaptuk. Csak nem dobom ki...
nem írtad.És mást sem írtál ami hasznos.
De nem értem a válaszod, mert nem a kérdésre feleltél...és nyilván nem akarom szobatisztaságra erőltetni a 10 hónapos gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!