Hogyan kell használni az úszópelenkát?
Teljesen tapasztalatlan vagyok. Nem kell alá másik pelus ugye? Mikor cserélitek? Amikor kijön a vízből leveszitek és utána visszaadjátok ugyanazt? (persze ha nincs benne g, nagydolog), vagy mindig újat kap?
Sose használtam még, minden infó érdekel.
Az úszópelenka a pisit sajnos átengedi, csak a nagydolgot fogja fel. Tehát olyan mint egy "rendes" bugyi, csak erősebb.
Ha kijössz a vízből, már nem tudod ráadni nagyon akkor se, ha tiszta marad, mert megszívja magát vízzel, és kényelmetlen újból vizesen felvenni. Száradni roppant nehezen szárad meg, de több óra alatt.
Én is úgy vettem észre hogy átengedi a pisit, mikor először ráadtam a kislányomra, mielőtt bementünk a medencébe, az ölembe ültettem... és hát na..! Akkor én se értettem minek ez az egész?
De a rendes pelenka iszonyatosan megszívja magát vízzel (az úszó nem annyira, hisz nincs benne nedvszívó réteg, illetve csak egy pici, ami a nagydolognak kell).. szóval a rendest nem bírná el a vízben a gyerek, mert nagyon nehéz lenne.
Köszi!
Akkor ezek szerint ahányszor kijön a vízből újat kell rá adni? 12 darabos csomagot vettem 3 napra, remélem elég lesz :-/
Az uszopelus a kaki miatt kell. a pisit a viztisztito lerendezi,elég komolyan fertötlenitik a vizet.
Van textil uszopelus is ami olyasmi mint egy bugyi,csak erösen gumis h ne jöjjön ki belöle semmi szilárd.
Mivel nedvszivo réteg nincs benne,nem lesz olyan nehéz az eldobhato uszopelus mint ha sima pelenkába vinnéd be a vizbe,ennyi csak az elönye.
Az úszópelus csak a kaki miatt kell. A pisit átengedi, azt képtelenség lenne amúgy is megfogni, hisz akkor olyan szorosan kellene a babára húzni, hogy ne eressze át a vizet, hogy levegőt se kapna.
Egyébként cserélni nyilván azért kell, mert a vizes pelenka ne maradjon a babán. Ha sikerült kiszárítani (tényleg sok időbe telik), akkor utána ugyanúgy visszaadhatjátok rá, hisz "nem volt használva". Mi egy 5 napos nyaralást 3 db uszópelussal megúsztuk, napi 2szer fürödtünk.
Egyébként nem tudom hova mentek, de bizonyos helyeken az úszópelusra rá kell még adni a gumipelust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!