Hogyan kell használni az úszópelenkát?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy mielőtt belemegyünk a vízbe ráadom, fürdünk, kijövünk, leveszem róla, és ráadom a rendes pelenkát, majd amikor újra be akarunk menni a vízbe fürödni, újra ráadok egy új úszó pelenkát? akkor ha egy nap vagy 10x megyünk be a vízbe, az 10 db úszó pelenkát jelent, vagy mi? Ti hogyan szoktátok csinálni? :-)) Köszi!2009. jún. 23. 10:47
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy vettem egy úszógatyót a picinek, így aztán nálunk ez nem is kérdés...
(igaz, hogy ezt idővel kinövi, de szerintem így is jobban megéri, mint ha több csomag úszópelust veszünk, ráadásul környezetbarátabb megoldás)
2/3 anonim válasza:
Szia.Ha nem pisil bele(azt látod,hogy sárga),akkor kirakod a napra,megszárad és ha legközelebb bementek ráhuzod,mi így csináljuk,bár nekünk is van uszónacink,de szerintem az nem elég a vízben,csak a parton adom rá,mégsem a pelusban fől egész nap a popija:D,ha kaki van akkor csere.
Üdv.
9.5hós kislegény anyuja
3/3 anonim válasza:
Kirakod száradni, majd ismét ráadod. Akkor is, ha netán nem száradt meg teljesen, úgyis a vízbe mentek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!