Szülés utáni vérzésre milyen betétet, bugyipelenkát célszerű használni?
Figyelt kérdés
Amiket találtam bugyipelenkát inkontinenciára adják, ezeket is lehet használni ilyen szitu esetén?2020. dec. 18. 09:56
1/20 anonim válasza:
Igen. Én DM-es inkontinenciás betétet használtam, a legnagyobbat és tökéletesen jól szolgált!
4/20 anonim válasza:
Én DM saját márkás bugyipelust vettem. Nagyon véreztem mind a két szülés után. Így nem kellett félnem attól, hogy átázom.
5/20 anonim válasza:
Tena pantset vettem azt irta a korhaz az oldalan.
6/20 anonim válasza:
Én is a DM Jessa inkontinencia nadrágpelenkát használtam, nekem bevált. Nagyon kényelmes is volt, és jól felfogta a vérzést.
7/20 anonim válasza:
Én normál always betéteket vettem.
Aztán sima auchanost amikor már kevesebb volt.
8/20 anonim válasza:
Volt Tena inkontinencia betétem is, de egyébként egy vastagabb, jó nedvszívó saját márkás betét is nagyon jó. Volt facelle betétem is és még valami lila-pink csomagos, annak nem tudom a nevét, de az is valami no name volt. Pár száz forint volt rossmannban.
9/20 anonim válasza:
A rossmannos bugyipelenka is remek. Nekem kényelmesebb volt a Tena pantsnál, mivel a Tena legördült a hasamról, a rossmannos nem.
10/20 anonim válasza:
Utolsó mégis mi a gáz benne? Senki nem nézegeti. Ha valaki úgy érzi magát biztonságba, akkor had hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!