Babád mennyi idős volt mikor elkezdtétek használni a bugyipelenkákat?
Nem fog annyi pisit, ezt nem egyszerűsítésre találták, ki, hanem a szobatisztaságra szoktatáshoz.
21hónapos, bilizéssel próbálkozunk, ezért használjuk, amíg nem lesz szobatiszta.
Mi kipróbáltuk, de szerintem teljesen feleslegesen.
1. a gyereket teljesen le kell alulról vetköztetni, míg a hagyományosnál elég lehúzni
2. ahhoz, hogy jó legyen a méret és ne folyjon ki, nem szabad túl nagy méretet venni, így meg elég necces ráhúzni a popsira - főleg, ha el akar közben szaladni
3. amikor meg a szobatisztaságot tanultuk, akkor meg mosható bugyipelust vettünk. Ez olyan, mint a bugyi, csak ha belepisil, akkor van belevarrva egy vízzáró réteg, mint a gumibugyiknál, így nem ázik el a gyerek. Ezt azért tartottam szerencsésebbnek, mert mikor baleset nélkül volt egy napja az eldobható bugyipelusban, akkor is ment este a kukába, hisz én sem veszem vissza este fürdés után a bugyimat, hanem kimosom, ezt sem adtam volna rá vissza másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!