Annak úgy mi értelme? Bocsi de tényleg nem értem...
2020. dec. 17. 14:09
2/14 anonim válasza:
Így nem szoktak vállalni többnyire hiszen pont a lényeg veszik el..nem ismeri az állapotodat, kórtörténetet..
2020. dec. 17. 14:21
3/14 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakrolatilag viszont már a 12. hét után se nagyin vállal magánorvos még terhesgondozasra sem. De én sem értem, mi a jó ég értelme lenne ennek
2020. dec. 17. 14:40
4/14 anonim válasza:
És ez miért lenne jó neked?
Pont ez a lényege a fogadott orvosnak, hogy végigkíséri a terhességedet, tudja a kórtörténetet, előzményeket stb.
2020. dec. 17. 15:22
5/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam hogy az a lényege hogy annál szülj akiben jobban megbízol, akivel jól kijösz, stb. De itt olvasom hogy mennyit elkér magánorvos a vizsgálatért is. Másrészt pedig ha nem járok több orvoshoz vizsgálatra, akkor mi alapján válasszam ki hogy kinél szeretnék szülni?
2020. dec. 17. 15:33
6/14 anonim válasza:
Elvileg lehet gyakorlatilag esélytelen hogy bárki elvállal. Vagy ha el is vállal akkor elkéri azt a pénzt is amit a terhesgondozásért kért volna.
2020. dec. 17. 16:12
7/14 anonim válasza:
Általában már a terhesség előtt is van a nők nagyobb részének magánorvosa. Azért, hogy kultúrált rendelőbe járj, normális körülmények között vizsgáljon meg, ne kelljen az sztk folyosón ülnöd fél délelőttöt azért, hogy rád nézzen és ne "futószalagon" történjen az egész. Vagy hogyha valami gond lenne, tudj kit hívni, ne az ügyeleten ülj órákat vérezve, lázasan, görcsölve, mire valaki hajlandó megvizsgálni.
2020. dec. 17. 16:13
8/14 anonim válasza:
Ha sztk alapon jársz vizsgálatokra, akkor a szülésre már felesleges bárkinél is bepróbálkozni. 12-15. hét után nem nagyon vállal el senki.
És lássuk be havi 15-20 ezer nem sok azért hogy jó körülmények között, alaposan vizsgáljanak, időpontra menj és hozzád alkalmazkodjanak... Nekem magánban minimum fél óra az a vizsgálat ami sztk alapon max 5 perc lenne. Bármit kérdezhetek, nem csinálnak úg mintha meg se hallották volna.
2020. dec. 17. 16:17
9/14 anonim válasza:
Akkor már minek a fogadott orvos? Szülsz ahogy szülsz. Igénytelenség
2020. dec. 17. 16:36
10/14 anonim válasza:
De hogy bízol meg valakiben, és honnan tudod, jól kijössz-e vele, ha nem is jársz hozzá?
Egyébként a fogadott orvoshoz sem kell menni havonta 15 ezerért, ha nincs gond a terhességeddel, csak a négy ultrahangra, aztán max. NST-re.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!