Ha valaki nem tágul rendesen, de betölti a 40. hetet, megindítják a szülést?
szia,
Én 4 nappal hordtam túl a csajszit. 1 újjnyira voltam nyitva amikor 5 perces fájásokkal beértünk a kórházba. Azzal kezdték, hogy burokrepesztés, mivel túl voltam a kiíráson.
Ha viszont úgy mész be, hogy elfolyt a magzatvized, akkor minden megy a maga útján.
Könnyű szülést kívánok!
szia!én most szültem egy 3 hete!nekem is túlhordásos volt a pici 6 nappal lett meg mint a kiírt idő!sajnos már zavaross volt a magzatvizem de nem volt belőle gond!
nekem még burkotse kellet repeszteni,gyorssan lezajlott magától!nekem nagyon könnyű volt mindenkinek más!de neked is könnyű és gyorss szülést!szép egészséget a picinek és neked is!
Barátnőm 40 hetesn volt orvosnál, minden rendben volt, egy hét mulva rendelte vissza. Így a 41. héten , pénteken került kórházba minden fájás nélkül . Másnap megindították a szülést, reggel 6-kor injekció, délután kezdődtek a fájásai, nem tágult, fél 2-kor burkot repesztettek, fél 4 körül kezdtek erős fájásai lenni, de nem tágult ki 1 ujjnyinál jobban, ezért este fél 9-kor megcsászározták.
Amúgy orvosa válogatja, ha nincs gond, 1 hetet szoktak várni, de utána indítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!