Ez mit jelent? Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Eddig vizesedtem. Mindenem el volt dagadva. Lábam kezem. Most hirtelen lement minden víz a testemből. Nem is érzem magam terhesnek olyan aktívnak érzem magam. Ez valamit jelent? 37hetes terhes vagyok.2020. dec. 10. 16:24
1/3 anonim válasza:
Hogy nincs már vizesedés, az jó jel, amúgy is .
Készül a szervezeted a szülésre. :-)
2/3 anonim válasza:
A második terhességemkir brutálisan vizesedtem már az utolsó hetekben, majd a kiirt napon úgy keltem fel, hogy lement minden rólam. 2 nap múlva szültem.
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanigy voltam,szülés elött 1 héttel lement rólam a víz
Gyorsan fel is hivtam a szülésznőt 😄 azt mondta ne aggódjak,ez teljesen normális,készül a szervezet a szülésre
38.hetesen volt ez,39+2napon indult be a szülés
Minden jót,könnyű szülést kívánok,jó egészséget kívánok,lehet szilveszteri baba lesz 😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!