Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen praktikát vessek be,...

Milyen praktikát vessek be, hogy végre be induljon a szülés?

Figyelt kérdés
40 hetes terhes leszek szombaton,és azt mondták, ha addig nem szülök meg,be kell indítani. Felek az indítástól nem sok jót hallottam róla,és alitolag jobban is faj a szülés mint alapból. A párommal újra elkezdtünk szeretkezni,reggel-este,de egyszerűen nem hat semmit. Pakolok,mászok,lepcsőzök bár ezt nem sokat, sajnos idegesebb is vagyok már,nyűgös is. Nagyon szeretnék már meg szülni,ha van valakinek ötlete,hogyan csalogathatnám ki? Pár napja napi 1x van lágy székletem,derekam is sajog de csak ritkán,szóval semmi olyan jel ami arra utalna,hogy szülök mindjárt. 😞
2020. dec. 10. 13:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Állandóan takarítok, főleg így a végén,mert azt akarom,hogy tiszta legyen minden amikor haza jövünk,de hát nehéz betartani, mindig kezdhetem előről.. tegnap előtt meg masztam a konyha szekrényt,ki takaritottam,semmi.. ma is sokat tettem vettem, semmi,a tonicot meg elfelejtem,de holnap veszek,persze ha nem indul be... nagyon feszült vagyok már. Minden idegesít, 1 nyűg vagyok.. a páromat is le szidom mindig valamiért. Ha beszél az a baj,ha nem az.
2020. dec. 11. 21:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,ez a legfontosabb

Legyél picit türelmesebb,könnyű ezt mondani,tudom

Én is igy voltam vele,mint te,ideges voltam nagyon,mindenkivel összekaptam,majd rájöttem,hogy nem ők tehetnek erről

Lazulj el,hidd el hamarosan beindul magától

Hamarosan itt az idő,hamarosan babázhatsz,majd ird meg mindenképpen❤

2020. dec. 11. 22:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ma van a kiírt napom, érzek némi,enyhe görcsöt,de nem tudom eldönteni valósak-e,vagy sem.🤷🏻‍♀️ Derekam és a hasamalja görcsöl,de enyhén csak,övszerűen. És nem tudom eldönteni még azt sem,hogy a baba nyomja ki magát,vagy a pocak keményedik be? Jelenleg úgy érzem magam mintha sosem éreztem volna ezeket,pedig de,csak így a kiírt napon más.. telefonáltam a szülészetre és azt mondtak ha nem indul be,holnap menjek be
2020. dec. 14. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy jó meleg kád vízbe csüccs bele.

Ha a szülés előtt állsz akkor ez beindítja jobban. Ha csak görcsök akkor enyhülnek.

2020. dec. 14. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok , mi már itthon vagyunk a babával ❤️

Kérdező mi újság? Megszületett a.pici ?

2020. dec. 15. 01:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Mi még egyben vagyunk
2020. dec. 15. 15:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok nektek!
2020. dec. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!