Igy, hogy tul vagy rajta, mit csinalnal ugyanugy es mi az amit maskent?
Sokkal többet és a megfelelő forrásokból tájékozódtam volna. Az apával a várandósság alatt szakítottunk, dolgoztam (szülés előtt 9 nappal hagytam abba), csináltam a második képzést a főiskolán, GDM is lett, a végén inzulinnal, szóval kisebb gondom is nagyobb volt, mint magába a szülésbe beleásni magam.
Ha tudom, amit ma, akkor sokkal tovább maradok itthon, nem indulok el ijedtemben a nyákdugó távozásakor, össze-vissza fájásokkal (csak 2 ujjnyira voltam nyitva). Elutasítok oxyt, hanyatt fekvést, minden fölösleges, káros rutint, a könyöklést pláne. Ja, és ha másra nem is maradt volna pénz, akkor is inkább fogadtam volna egy jó, a háborítatlan szülést és a gátvédelmet maximálisan támogató szülésznőt. Nagyon csúnyán elintéztek "odalenn"... 😔
Mindenképp epidurált kérnék, mert a fájdalom elviselhetetlen volt. Bár nem tudom az milyen, de jónak gondolom.
Azért nem kértem amúgy mert naivan azt hittem a második könnyebb lesz. Nem volt. Aztán azt hittem a harmadik tényleg könnyebb lesz. Hát az sem lett könnyebb. Az esély elszállt, nem lesz több gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!