Hány évesen szültél? Utólag hogy érzed? Mindent ugyanúgy csinálnál, így volt a legjobb? Vagy inkább vártál volna/siettél volna? Most hány éves vagy?
20 évesen szültem.
Ma 18 éves a fiam,és nagyon jó,hogy fiatal nőként már felnőtt gyermekem van..
Imádom a fiamat,de volt idő amikor azt mondtam,hogy ha újra kezdhetném,várnék a szüléssel..
De ma 38 évesen úgy vagyok vele,hogy nem bántam meg.
Az elsőt 32 évesen, a 2-at 34 évesen.
Ha fiatalabb lettem volna, akkor a két gyerek között talán nagyobb korkülönbség lenne.
Szia!
Én most vagyok 28 éves és bármelyik pillanatban érkezhet a babánk. 8 éve élünk együtt a párommal, 2,5 éves házasok vagyunk. És bánom, hogy eddig vártunk. 8 év együttélés alatt teljesen berendezkedtünk a saját életünkre. Persze nem mondom, hogy a baba bármiben hátráltatna, vagy ilyesmi, de szerintem nehezebb lesz így, mintha pl. 3-5 év után vállaltunk volna gyerkőcöt. Azért is merem ezt kijelenteni, mert van két nővérem, náluk 4-4 év után érkezett a bébi. Ők 24 évesek voltak akkor. Nem mintha marha öreg lennék, de lehettem volna fiatalabb anyuka is...
Szia 21 éves voltam mikor az első babám született24 mikor a másik én örülök neki nagyon hogy fiatalon lettem anyuka.Jó nem tagadom volt olyan napom mikor azt mondtam hogy várhatam volna vele.De abszolut nem bánom hogy,
igy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!