Pici lánynak mikor lukasztottátok ki a fülét és milyen fülbevalót kapott? Utólag is ugyanúgy csinálnátok?
Felső sor jobbról a második.5 hós volt.
Nem lövettük ki. Nekem se volt kilövetve, aztán 12 évesen magam döntöttem úgy, hogy szeretnék. Fel tudtam mérni, hogy fájdalommal jár, mit vállalok.
Akkor viszont rögtön három lyukat lövettem. A szülők rábólintottak, elkísértek, kifizették, nem volt cécó belőle.
A saját lányomnál is így tervezem, hogy akkor lesz kilövetve a füle, amikor ő kéri.
Ráadásul göndör haja van, ami így is beakad minden apró gombba, patentba, a fülbevalót szerintem már ezerszer kitéptük volna a füléből.
Nagyobbik lányomnak a védőnő bökte ki 7 hónapos korában, egy arany babafülbevaló lett beletéve. De az egyik cimpáján szorult, mert a lyuk feljebb került a kelleténél. Ki kellett azt a fülbevalót vennem, egy hónap múlva újra kellett szúrni, hogy jó helyen legyen. És még meg is viselte a lányomat, a védőnő nem engedte, hogy én fogjam le. Úgyhogy ezt megbántam. Főleg, miután a másik lányomnak szalonban lövettem be, gyors volt, pici ijedséggel, de szépen sikerült. Akkor a kislányom 1,5 éves volt.
Én 3-4 éves koromban, mikor belőtték, nagyon rosszul tűrtem, megijedtem, féltem, sírtam, és még emlékszem is rá. Tényleg vagy babakorban túl kell esni rajt, vagy inkább később, mikor a gyerek saját maga igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!