Hozzataplalas kezdeten az almapepet megeszi ugyan a lanyom, csak eppen oklendezik es fintorog. Adjam ugyanugy tovabbra is az almat?
Tanacstalan vagyok. 6 hos amugy.
Nem tudom, hogy mit jelent ha fintorog, kisee oklendezik, de csak akkor ha a nyelv es a torok talalkozasahoz er a falat. Onnan tudom, mert nyitott szajjal kuszkodik a peppel.
Adjam neki tovabbra is? Vagy hagyjam es vegessem be csak az oszibarackot? Hatha az edesebb alapon?
Az enyém is ezt csinálta eleinte alma és sütőtök után is, azóta is nagy kedvencek. :) másnap is úgy emlékszem.. Utána már nem volt fintorgás.
Új az íz, az állag, a kanál. Természetes reakció a fintorgás hiszen eddig csak az anyatej/tápszer ízét ismerte.
Ja és eleinte fogalmuk sincs hogy kell pépet enni, én is 6 hónaposan kezdtem, viszonylag gyorsan belejött. Arra emlékszem, hogy ment a pép mindenhova, csak a szájába alig. Öklendezésre nem emlékszem de az új állag miatt azt sem gondolnám bajnak.
A fiamat és lányomat ehhez még a hideg is rázta, sőt ki is köpték, én nem erőltettem, sőt a barackot sem fogadták el, ugyan ez volt. Nálunk kezdésnek a tejpép jött be és inkább a zöldséges üveges babyételek. Az én gyerekeim az alma-barackot csak tejpépbe keverve ették.
Ha úgy látod hogy nem tetszik neki, mondjuk el is fordul, tiltakozik akkor ne erőltesd mert megutáltatod vele a kanalas evést. (fiammal így jártam sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!