Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igy, hogy tul vagy rajta, mit...

Igy, hogy tul vagy rajta, mit csinalnal ugyanugy es mi az amit maskent?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig csak lehet, otthon lennek, nem hagynam, hogy lefekvest javasoljanak kitolaskor, hanem eleve kernem oket, hogy mindenkepp fuggoleges pozra osztonozzenek, es ctg helyett dopplerrel nezzenek szivhangot. Nem engednema gatmetszest, hasbakonyoklest, oxitocint, mehszajtagitast, olyan kirhazat valasztanek, ahol alacsonyabb a csaszaros rata, es ahol komolyan foglalkoznanak a szulesi tervemmel, nem pedig elhajtanak, ahogy az elsonel.
2020. jún. 2. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
11 mi a baj az nst-vel?
2020. jún. 2. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12, sok minden, sajnos. Az egyik, hogyha nem mobil, akkor fekudni kell hozza, ami rengeteg anyanak rossz pozicio, es konnyebben is ragadnak bele a fekvopozicioba, utana mar nehezebben mennek vissza fuggolegesbe. A masik, hogy sajnos nem teszteltek, ugy vezettek be. Orvosi konferencian mutattak be, mennyire pontatlan tud lenni, van rola tanulmany, hogy ugyanazt az eredmenyt ugyanaz az orvos egy masik napon teljesen mashogyan ertelmezte, illetve sokszor vezet foloslegesen csaszarhoz, a hasznalata ota ugrott meg a csaszaros rata nagymertekben. A korhazak es orvosok erre tamaszkodnak, hogy elkeruljenek egy esetleges pert, illetve a tulterheltseg miatt a szemelyes megfigyeles/jelenlet helyett is hasznaljak.
2020. jún. 2. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja értem. Hogy mennyire pontatlan azt nem tudom, de nekem mobil nst-t használtak szinte végig, de amikor az másik kismaman volt, akkor is tudtam mászkálni. Elég hosszúak a zsinórok. Csak az ágy mellett kellett maradnom. De attól térdelni, labdán ülni stb tudtam.

Mondjuk en nem vagyok császár fóbiás. Szerintem inkább csináljanak 100 felesleges császárt mint akar csak egy baba is meghaljon. Bennem végig az volt, ha császár lesz, hát az lesz. De nem az volt. Lehet pont azért mert nem paráztam túl. Vagy ki tudja. Nekem ezt dobta a gép.

2020. jún. 2. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Egyetertek, inkabb 100 felesleges vsaszar, minthogy meghaljon egy baba. Ugyanakkor a halal az csak egy dolog a sok kozul. Mi van, ha mondjuk a gyerek oxigenhianyos lesz? A fektetesbol nem feltetlenul lesz csaszar, de nagyon sokszor lesz belole hasbakonyokles, oxigenhiannyal szuleto baba, kulccsonttores a babanak, bordarepedes az anyanak, stb., ennel sulyosabb is lehet. Ha felteszik a ctg-t, a legtobb helyen konkretan rad szolnak, hogy fekudj, mert elmozdulhat, es az is befolyasolhatja az eredmenyt. Az szuper, hogy te mozoghattal, de ez sajnos keves helyen van igy, mobil ctg szinten.
2020. jún. 3. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!